diumenge, 23 d’octubre del 2011

Victòria escapulada, derrota arlequinada.

La unió és la clau del gran grup que hi ha a l'equip (Foto: CE Llorençà FC).

CE Llorençà - Romànica     5-4
Aquesta tarda a les 16 hores, la màgia del futbol ha sobrevolat Sant Llorenç Savall. Si bé els locals han començat imperiosos el partit, posant-se amb un clar 3-0 al minut 20 amb dos gols de la sensació del grup, Brian i un altre de Rubén, però els de Barberà han aconseguit empatar 3-3, amb dos gols de Sotodosos abans de la mitja part i un altre de Victor, al principi de la segona part. Pere Daví ha fet el 4-3 i Brian un altre cop ha marcat el gol de la tranquil·litat, amb el 5-3 al minut 61, però no seria tanta, per que al minut 73 han posat els visitants el 5-4 definitiu, per mediació de Victor un altre cop i s'ha patit fins al final més per l'ajustat del marcador, que no per les oportunitats visitants.

A la segona part hi ha hagut molta llenya (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell - CF Pardinyes Femení     3-4
El que havia de ser un partidàs entre el CE Sabadell Femení i el Pardinyes ha començat amb molta intensitat i les visitants han marcat al minut 31 i al minut 43 en dues contres amb errades defensives. La segona part i amb 0-2 en contra, les arlequinades s'han posat les piles i entre Estefanía i Marisol han empatat 2-2 al quart d'hora el partit, però l'àrbitre volia protagonisme i l'ha aconseguit al minut 19, no anul·lant un fora de joc clar de les lleidatanes que ha significat el 2-3. Amb les noies nervioses, Estefanía ha sigut expulsada a la mitja hora de segona part i en una altre contra ha arribat el 2-4. El partit ja estava embrutit i ha acabat amb moltes entrades dures i cops baixos, moltes targes, una d'elles vermella a les visitants i en el minut 92 Marisol ha posat el 3-4 final, sense opció d'empatar, a pesar de que les locals ho han intentat. Cal seguir treballant!

Del mateix grup: UD La Planada - UD Lourdes     4-2. Bon partit de les locals, que segueixen allunyant-se del descens i a més, guanyant a un rival directe.