dimecres, 19 d’octubre del 2011

Estefania 'Chicho' va marcar tres gols per a les arlequinades (Foto: Pedro Salado).

UD Lourdes 1-6 C.E. Sabadell

Lourdes: Jenifer, Leyla, Ariana, Pech, Marta, Stewart, Marina, Irina, Laia, Anna i Alexandra.

Sabadell: Tamara, Marisol, Tània, Carla Ucero, Yaiza, Estefanía, Melània, Aranda, Carla López, Gisela i Mélody. També van jugar: Inés, Anna Muñoz i Amanda.

Gols: 0-1 Carla Ucero (min. 18), 0-2 Estefania (min. 20), 0-3 Estefania (min. 30), 0-4 Estefania (min. 52), 0-5 Tania (min. 65), 1-5 Marta (min. 75), 1-6 Carla López (min.85)

Estadi: Municipal Can Vilà (uns 150 espectadors)

Dos desplaçaments i dos partits on les nostres noies han fet gala d'efectivitat i han aprofitat jugar al camp de dos equips cridats a lluitar per la permanència per a treure tres punts i donar espectacle. Al minut nou Gisela ja va intentar, en jugada personal inaugurar el marcador, però el xut va sortir alt, i encara que al minut dotze Stewart va fer estirar a Tamara per refusar un bon xut, Estefanía al minut següent va tenir dos oportunitats de posar en franquícia a les arlequinades, primer amb una doble oportunitat, amb refusades per la portera local i desprès amb un pal espectacular. Als divuit minuts, Aranda va decidir que s'havia de trencar el marcador i va assistir perfectament a Carla Ucero per a fer el 0-1. Dos minuts desprès, Estefanía va animar-se i va marcar a la contra el 0-2. El partit es va ensopir una mica, però les visitants a la mitja hora de partit, van trencar ja les esperances de les de vermell, amb el 0-3, obra també d'Estefanía robant una bola enmig de la defensa i definint en un mà a mà amb una desesperada Jenifer. Al minut següent, Tania va provar sort, però va aturar la portera local i fins al final de la primera part, no es va veure més perill, i a l'únic xut innocent de les locals, Tamara va respondre amb seguretat.

A la segona part, als set minuts, Melània va recuperar una bola en defensa, ella soleta es va inventar una contra ràpida i va assistir a Estefania, que definint a la perfecció, va fer-se el hattrick i va posar el 0-4 al marcador de Can Vilà. Les locals només van donar senyals de vida amb un pal a la hora de joc, i les blanc-i-blaves van respondre, al minut seixanta-cinc amb una passada d'Estefanía i remat de Tania acabat en el 0-5. A partir d'aquí, relaxació visitant i ansietat de les locals, que van provocar que la portera arlequinada Inés, que va jugar els últims 20 minuts, aturés de manera espectacular una falta, i que al minut setanta-vuit, les locals robessin una pilota al centre de la defensa i marquessin el gol de l'honor en una bola que Inés va refusar però que al rebot no va poder aturar. Amb el 1-5, i amb l'àrbitre escombrant cap a casa, anul·lant un gol a Marisol i xiulant dos fores de joc dubtosos, semblava que acabaria el partit, però al minut vuitanta-cinc, Amanda feia la passada a la frontal per que Carla López establís el 1-6 definitiu amb una forta, imparable i precisa canonada a l'esquadra. Les nostres es col·loquen en una còmode quarta plaça, i amb ganes de rebre aquest dissabte al Pardinyes.