Un Sant Quirze amb moltes baixes ha suat de valent per aconseguir 3 punts al camp del Lourdes (Foto: Pedro Salado).

U.D. Lourdes: Jenifer, Leyla, Alba Quirós, Maite, Marta, Alba Rescalvo, Irina, Rocio, Anna, Tamara i Carmen.

F.C. Sant Quirze: Andrea, Lídia Grané, Lídia Rúbio, Desireé Moya, Marta, Anabel, Maria, Desiré Martínez, Silvia, Anna, Carmen. També ha jugat Cristina Sa.

Gols: 0-1 Desireé Moya (min. 22), 0-2 Desiré Martínez (min. 88).

Estadi: Can Vilà (100 espectadors).

Partit molt complicat per un Sant Quirze que anava al camp del Lourdes amb només 12 jugadores disponibles per al partit, amb un allau de baixes que feia preveure molt patiment per a l'equip i que fins i tot ha fet que Desiré,  una de les porteres de l'equip hagi jugat (i marcat!) forces minuts durant el partit, en un partit molt important, puix que son dos equips que estan fets per lluitar per la permanència a la categoria, i per el que s'ha vist sobre el camp, les visitants tenen molt més clar que amb molta feina i treball poden fer realitat aquesta aspiració.

El partit va començar amb molta igualtat, i amb els dos equips amb moltes precaucions en la sortida de la pilota, fins que en una bona jugada al minut 22, Desireé s'ha tret un bon xut que ha anat molt ajustada a la base del pal esquerra de la portera molletenca, tant que ha tocat el propi pal, però que la portera local no ha pogut treure i ha significat el 0-1. A partir d'allà, les de verd s'han tancat a intentar defensar amb més ordre i amb molt encert i les visitants només podien arribar a l'àrea rival amb un pal en una jugada a pilota parada i amb passades llargues a l'esquena de la defensa, però sense perill. Així i amb el 0-1 s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, la tònica del partit ha sigut la mateixa. Defensa a ultrança de les visitants i intents d'atac amb poques idees de les locals, que només portaven realment perill en els córners i que han tingut la ocasió més clara en un xut des de l'esquerra del seu atac que Andrea no ha pogut tocar i que han acabat traient sota pals les defenses quirzenques, que amb una Desireé Moya i una Silvia Salido monumentals tallant pilotes a mig camp i amb molta contenció alhora de sortir a l'atac, han anat aguantant la càrrega física i mental de no tenir només que un canvi i que fins i tot, al minut 88, han aconseguit trobar la tranquil·litat amb el 0-2, obra des de fora de l'àrea de Desiré Martínez, amb molèsties a l'esquena i actuant de jugadora de camp.

Partit molt treballat, intens i excel·lent de les de Sant Quirze que els permet sumar 3 puntets més en el camí de la permanència i posar-se en una còmode sisena posició a la taula classificatòria.