diumenge, 30 d’octubre del 2011

Un mal dia, però podia ser pitjor.

Avui no és el meu dia, però bé, alguna cosa volia escriure alguna cosa aquí. A més, de totes les coses dolentes, es pot treure alguna cosa bona, i en els 4 moments d'emprenyament d'avui, he tret quatre cosetes bones.

Per començar, futbol a part, la USAP ha perdut a Baiona 18-16. He vist el partit piratejant per internet i hem tingut opcions, tant amb el 18-13 d'empatar i de liar una de bona, com amb el 18-16 quan cap al final del partit hem empés bastant el joc. La part bona, és que quan recuperem els quatre internacionals que ens falten, tindrem més nivell i ja sabrem el que és el patiment aquesta temporada.

Segon mal moment del dia. El CE Sabadell Femení jugava a Les Borges Blanques contra l'ECF Les Garrigues. Era un partit a priori on aconseguir sumar algun puntet per seguir a la zona alta de la taula, però allà, entre el mal joc i els arbitratges que es pateixen per aquelles zones, poc rascaran tampoc altres equips. 3-0 i mala imatge del joc de l'equip. La part bona, és que la portera del juvenil Clàudia Poch ha disputat els 90 minuts i el seu primer partit complert oficial amb el CE Sabadell (va jugar 45 minuts al camp del Sant Ignasi).

Poc ha pogut fer avui Clàudia Poch en la derrota. (Foto: Pedro Salado).

Tercer mal moment... Juvenil C del CE Sabadell, arribo al camp amb 3-3 i el pamplines de l'àrbitre s'ha empassat una bola que sortia per la línia de fons i els defenses arlequinats s'han quedat papant mosques, amb el que un dels nanos del CP San Cristóbal ha marcat el 3-4 sense oposició. El CE Sabadell ha posat el 4-4 i desprès cap al final, el porter local ha rebut una castanya que quasi el trenquen. Per sort, Àlex només té una contusió al genoll i no és res greu. Ha sigut la part positiva del tema.

Àlex, un dels porters del Juvenil B.

I quart i pòquer del dia... El CE Sabadell Masculí... patint, i empatant 2-2 a casa contra l'Alcoià, desprès d'anar tota la segona part perdent 1-2 i desprès d'una primera part bastant horrible. El millor, és anar ben acompanyat, la gent que hi ha a la zona dels @rlekinats.com i que marqui en el descompte Toni Lao.