dissabte, 8 d’octubre del 2011

Tres partits, cap empat

El Sant Andreu s'estrena a domicili. (Foto: Pedro Salado).

El primer partit interessant del cap de setmana, el que disputaven el CE Sabadell Femení rebrà al Soses en ha començat amb retard, i per el que s'ha vist als primers minuts, la majoria de les jugadores arlequinades estaven encara fent la becaina i s'han espavilat amb el gol de les lleidatanes. Així, s'ha arribat a la mitja part amb un 0-1, que tampoc per el que s'ha vist era del tot just. En canvi, a la segona part, les vallesanes han començat a carburar i han creat molt perill, però sense perforar la porteria d'una Goretti que aturava quasi tot el perill, menys els dos xuts al pal de Gisela, el segon dels quals ha acabat rematat per Ana Aranda per empatar. Desprès en una contra, les blaugranes han fet recordar als assistents el partit de la temporada passada, posant el 1-2 al marcador i quan tothom desitjava aconseguir un empat, entre Marisol en una rematada desesperada, com Chicho en ja al minut 92, han capgirat el marcador per posar el 3-2 final.

A les 16 hores, el CE Llorençà, ha caigut a casa contra el Castellar, en un partit on s'ha arribat a la mitja part amb empat a un i en canvi a la segona part els visitants hen portat la veu cantant del partit, marcant al minut 63 i tallant el joc amb duresa inmediatament. al final, 1-2 i els dos equips acabant amb 10 el partit.

El partit de les 17 hores entre el Zaragoza B i la UE Sant Andreu, on un altre cop Marcos Jiménez, ha tret la seva espasa per perforar les xarxes rivals i marcar un gol que val el seu pes en or. 0-1 i tres puntets que van cap a Catalunya, per treure als andreuencs de la zona de play-off de descens i els allunya temporalment del perill.