diumenge, 16 d’octubre del 2011

Cap de setmana perfecte.

La Nova Creu Alta viu apassionadament el futbol (Foto: Pedro Salado).

Per començar, el cap de setmana futbolístic, ahir a les 18 hores va començar el partit del CE Sabadell contra l'AD Alcorcón, resolt per un solet gol, 1-0, fet per Aarón Bueno al minut 9 de penal clar. Menys clara va ser la segona groga a Jesús Olmo al minut 44, que va fer jugar als arlequinats amb 10 tota la segona part, i on l'equip va aguantar totes les escomeses visitants amb molt esperit i molta gallardia. En resum, amb dos pilotes es van quedar els tres punts que ens posa ja amb 19 i a falta de 31 per firmar la permanència matemàtica.
El CE Sabadell va jugar amb: De Navas, Óscar Ramírez, Redondo, Toni Lao, Olmo, Ciércoles, ÁaronBueno (min. 60 Juvenal), Héctor Simón, Baha (min. 24 Florian), Puigdollers (min. 75 Álex Cruz) i Lanzarote.

Aquest matí, i a les 10 hores, al camp del Sant Ignasi Esportiu, el FC Sant Quirze Femení s'ha emportat la victòria, acabant la primera part amb 0-2 i el partit amb un 1-3, resultat molt curt per la diferència visible entre els dos equips, però fruït de la relaxació de les vallesanes que a partir de la mitja part s'han dedicat a no fer massa sang de les seves rivals i a controlar el joc.

A les 12 hores, puntual, el derbi català de Segona B entre la UE Sant Andreu i el Reus Deportiu, saldat amb un 2-1 a favor dels locals, en un partit on primer la tripleta arbitral ha tingut el gust de ser la protagonista, però on desprès Morales, porter local, ha agafat l'alternativa aturant un penal amb 0-0 i Marcos Jiménez no ha volgut ser menys i ha marcat dos gols per posar un 2-0 que ha permès que a pesar d'acabar amb 10, els andreuencs no hagin perdut cap punt.

Desprès, a les 12.30 hauria d'haver començat el UD Lourdes - CE Sabadell Femení, però que ha començat 20 minuts tard, encara que això no ha afectat la concentració arlequinada, que s'ha emportat els tres punts amb un 1-6 contundent. De fet, al final de la primera part, el marcador ja assenyalava un clar 0-3, obra de Ucero, al minut 20 i de dos gols més d'Estefanía. Els tres gols s'han marcat en 10 minuts. A la segona part, Estefanía ha marcat el tercer de la seva conta, Tània el 0-5, i ja el 1-6 l'ha posat Carla López en un míssil imparable des de la frontal de l'àrea.

A les 17 hores, històric resultat: UE Llagostera-CD Teruel 2-0, primera victòria dels locals en la lliga i en la seva curta història a Segona B en un seriós partit en que en cap moment han donat opcions als baixaragonesos. Amb aquest resultat, els gironins no deixen la cua de la taula, però poden afrontar millor i amb menys pressió per la situació els propers enfrontaments.