diumenge, 9 d’octubre del 2011

Tres punts amb golejada

FC Sant Quirze - CP San Cristóbal     6-0. Tercera jornada de la Primera Catalana Femenina.

Bon partit el que aquesta tarda s'ha vist al municipal de Sant Quirze. A pesar de que en principi el col·legiat havia de ser Nicolás Horna, ha sigut substituït per JuanMa Moro, àrbitre molt correcte i el típic que si en un partit ha de marcar 3 o més penals, els xiula sense dubtar.

El partit ha començat amb molt de tanteig per les dues parts, però aviat s'ha vist que el pes del joc i les oportunitats les posaven les locals, i que les visitants no saben jugar sense Mariona, lesionada i que Marjorie es troba molt sola a dalt amb aquesta circumstància. Les de verd, ho han aprofitat al minut 40, amb una bona centrada des de l'esquerra de Desirée rematada a plaer per Gema Pacheco i posar el 1-0 al marcador. A la següent jugada, penal a favor de les locals i doble error de Cristina Pacheco, primer llençant fluix i baix a la dreta de la portera que ha refusat i desprès rematant al travesser el rebot. Així, s'ha arribat a la mitja part.

La segona part ha sigut un partidàs. Les egarenques s'han obert per intentar empatar i les locals han buscat el gol de la tranquil·litat, marcant Cris Campos el 2-0 en el minut 51 recollint una bola enmig de l'àrea i seguidament, al 53, Cristina Pacheco s'ha fet una diagonal des de l'extrem al punt de penal per rematar el 3-0.  Amb les visitants trencades, Marta Morales ha recollit un refús quasi sense angle per posar el 4-0 al minut 64 i Anabel Carralero al 67 ha marcat un altre penal clar per posar el 5-0 al lluminós. Llavors, les locals han fet canvis per a preservar a algunes jugadores i les visitants han tret la destral a passejar, sent expulsada justament per segona groga Judith Ramiro, i Cristina Campos a falta d'un minut ha posat el 6-0 definitiu al marcador.

A destacar el gran partit fet per la ex-arlequinada Lídia Rúbio de lateral esquerra i per l'extrem esquerra Desirée Moya, que conjuntament amb Gema Pacheco em semblen el perill més gran del FC Sant Quirze aquesta temporada, on l'objectiu és la permanència a la categoria.