Tània no ha marcat però ha fet un gran patit (Foto: Pedro Salado)

Sant Ignasi Esportiu 0-7 C.E. Sabadell

Sant Ignasi: Neelam, Marta, Campolier, Riera, Blanes, Carla, Todolí, Maria, Raventós, Fusté i Marimon.

C.E. Sabadell: Tamara, Marisol, Marta Gimeno, Amanda, Aranda, Tània, Carla Ucero, Arantxa, Carla López, Gisela i Mélody. També van jugar: Clàudia Poch, Anna Muñoz i Estefania.

Gols: 0-1 Aranda (min. 16), 0-2 Arantxa (min. 32), 0-3 Aranda (min. 36), 0-4 Amanda (min. 38), 0-5 Carla Ucero (min. 39), Arantxa (min. 42) i Estefania (min. 60)

Estadi: Col·legi Sant Ignasi (50 espectadors)

En el partit jugat el diumenge al matí a les instal·lacions del Col·legi Sant Ignasi, les noies arlequinades han donat una lliçó de futbol. Començant per el gol d'Aranda de penal al minut 16 que ha començat a desarmar a un equip totalment desarbolat. En el minut 32 Arantxa feia una escapada per velocitat i ha marcat el 0-2 i fins a la mitja part, que han arribat amb el 0-6 al marcador, amb gols d'Aranda de nou, en el refús d'un penal llançat per ella i refusat per Neelam, i desprès Amanda, de jugada combinada amb Carla Ucero, que també s'ha unit a la festa per posar el 0-5 amb un fort xut sense angle i Arantxa repetint, aquest cop a passada d'una espectacular Tània per culminar una primera part molt intensa.

La segona part ha estat molt experimental per a les noies d'Oriol Alzina. S'ha baixat molt el ritme competitiu i ha debutat Clàudia Poch, portera del Juvenil i Estefania, que ha jugat els seus primers minut com a arlequinada i ha aprofitat per demostrar que pot ser una jugadora de referència per a l'equip marcant el 0-7. El rival no ha ajudat, ja que s'ha tancat més, deixant menys espais davant, però les arlequinades han gaudit, en un partit on s'han vist minuts autènticament brillants de joc per a les visitants i sense patiment defensiu a pesar de les baixes de Peque, Silvia, Vericat, Cèlia Olmo i Yaiza per lesió i Melània per sanció.