dimarts, 18 d’octubre del 2011

Tercera divisió.

Olmo intentarà l'ascens egarenc (Foto: Jordi Romagosa).

Tercera divisió:

Temporada amb poques sorpreses a la zona alta. L'Espanyol s'ha gastat tots els calés que ha pogut en el B (al mateix temps que diu que vol reduir 'despeses' al femení) per intentar tornar al filial a Segona B i tot i això, ha de suar de valent per treure un puntet del Nou Sardenya empatant a 1 al barri de Gràcia i desprès de marcar el 0-1 en el primer minut de partit. Segon classificat, trobem al Terrassa Olímpica, que amb bastant solvència va guanyar en el seu propi estadi, a una desconeguda Gramenet, entrenada per Ramon Moya i teòric equip aspirant al play-off d'ascens. La sorpresa la posa el Vilafranca,  equip que desprès de trencar la ratxa de cinc victòries consecutives, la setmana passada, amb una derrota, torna a aconseguir guanyar a casa, aquest cop al Castelldefels, on només ha deixat de guanyar un dels cinc partits que hi ha disputat i es col·loca tercer a la taula. 

Dels altres favorits, el Prat es comença a posicionar i es col·loca a la quarta plaça, aixafant a l'Amposta que es converteix en l'equip més golejat de la categoria i en penúltima plaça per un contundent 1-5. Per la seva part, La Pobla de Mafumet empata a res a Balaguer per seguir cinquens i el Manlleu trenca al Gavà a domicili endossant-li una lliçó de futbol i un 0-4. En canvi, un altre dels favorits per estar a la zona alta a principi de temporada, el Santboià, perd per la mínima, 0-1, a casa contra el Masnou i segueix a la zona baixa i la Muntanyesa empata a casa 1-1 i demostra que una temporada com la passada serà irrepetible i que han de vigilar molt de no caure un altre cop a les catacumbes del futbol català. Per altre banda, la sensació de la temporada en curs, la UE Olot, empata a casa a un, contra el Vilanova, cuer, que a més és l'únic equip que no ha guanyat cap partit aquesta temporada.

El Rubí, segon equip vallesà del grup, i amb la meta de la permanència marcada com a objectiu únic d'aquesta temporada, va perdre a casa contra la UE Vic, per 0-3 en un partit on el marcador és molt més ampli que la diferència que es va veure realment sobre el camp.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada