dilluns, 17 d’octubre del 2011

Una plantilla que té bona pinta.

Plantilla disponible contra el Soses (Foto: Pedro Salado).

Avui toca parlar del CE Sabadell Femení. Si, les dones també juguen a futbol, encara que en aquest país sembli que només ho fa la població masculina. A més ho faré del meu equip, un CE Sabadell FC que fa bastants (masses) temporades era un gran, que havia aconseguit fins i tot un campionat de la Copa de la Reina (concretament a la temporada 2002-03) i que ara està intentant recuperar la seva grandesa, en una cursa de fons on els recursos son escassos però la voluntat és ferma.

Començaré parlant d'Oriol Alzúria, entrenador de l'equip. Va venir del CF Caldes (de Montbui) al principi de la temporada 2010-11 i el seu primer objectiu va ser la permanència a la Primera Catalana, acabada d'assolir. Complidor i treballador, és la referència del projecte. El seu segon, Sergio Soto, és un home de la casa, arlequinat i una persona dialogant, treballadora i que té els peus a terra, bon escuder per al cap de l'equip.

La portera, Tamara Martín, prové del Barberà. Té la difícil missió de fer oblidar a una gran portera com és Laura Segura, que aquest any ha anat al Bonaire, equip de Preferent de la seva ciutat natal, Terrassa. Tamara, lluitarà per ser titular sota els pals amb les jugadores procedents del Juvenil, Inés Palmiero, Silvia Piñol i Clàudia Poch, les quals han disputat ja minuts amb el primer equip.

De les que continuen de la temporada passada, trobem a: Eli Martínez 'Peke', si no em falla la memòria, és la seva onzena campanya amb el CE Sabadell. Capitana i jugadora que pot estar de central o de lateral, l'esperit de l'equip personificat. La segona capitana, Gisela Vidal, és migcampista i si té una bona dreta, té una esquerra meravellosa, un guant per bota i sols tenir la bola ja dona sensació de perill. Yaiza Molina, és una de les laterals de l'equip, i si bé havia jugat sempre d'extrem, s'ha fet amb la nova posició com a pròpia i demostra a cada partit una millora constant, com ha fet també Mélody Garcia, jugadors que ha actuat molt al mig camp i que aquesta temporada ja ha tastat els laterals esquerres, amb molta contundència i força seguretat. També i a la defensa, com a central, encara que també sap estar al lateral, trobem a Melània Sierra, jugadora amb molta força i molt esperit de lluita que no dona cap pilota per perduda, i amb molta exactitud en les seves passades. 

Al mig del camp, podem trobar a Carla López, jugadora força segura que té un dels xuts més durs de l'equip, i que a més, demostra estar molt atenta a les boles perdudes i als rebots a l'àrea contrària per a sumar gols per a l'equip. També en la medular trobem a Cèlia Olmo, menuda jugadora, però molt ràpida, amb molt bon toc de bola i amb certeres passades que mai perd la cara a les rivals, per molta envergadura que li treguin. Carla Ucero és l'esperit a l'extrem i que també pot jugar al mig del camp, el seu domini de la pilota fa que d'una jugada sense perill l'equip tingui una opció de gol, només dient que porta set temporades al club, demostra que és una jugadora clau per al vestuari. Com a extrems trobem a Tania Cabello, habilidosa amb la bola als peus, excel·lent rematadora de cap, amb molt marge per aprendre i jugadora que sempre està al 200% als partits. Completen els extrems Anna Muñoz, jugadora que no està gaudint de gaires minuts, però un exemple sobre la gespa, ja que es deixa l'esperit en la lluita de qualsevol bola per la seva zona, i ho aconsegueix amb velocitat i ganes.

A la davantera, Ana Aranda. Qualsevol pilota que li arribi a l'àrea pot convertir-se en gol, ja que té instint de rematadora nata, habilitat, velocitat i molt regat per superar qualsevol rival. Competeix i comparteix amb Arantxa López, potser la jugadora més ràpida de la plantilla, i que mai dona una bola per perduda, recuperadora de boles nata i amb gran capacitat de desmarcatge.

I de les novetats d'aquesta temporada... Amanda López, provinent del At. Can Déu, jugadora d'extrem, que aconsegueix arribar a pilotes impossibles i convertir-les en mil·limètriques passades de gol. Estefanía 'Chicho', provinent de la PBB La Roca de Segona divisió (antiga Nacional), davantera centre de xut potent i ràpida en la captura de la bola. Marisol López, central provinent del At. Can Déu també, una de les centrals més segures de la categoria i que en els corners li agrada sumar-se al remat, sovint amb èxit. Sandra Vericat, lateral esquerra provinent del Reus, ha tingut la mala sort de rebre una contusió al cap del fèmur i estarem atents a la seva recuperació, ja que per el poc que se l'ha vist sobre el camp, va demostrar molta qualitat. I en breu... una sorpreseta. 

Per acabar, vull donar les gràcies a uns tals Servial. És d'agraïr el suport econòmic a l'equip amb la que està caient!

Plantilla disponible contra el Sant Ignasi Esportiu (Foto: Pedro Salado).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada