dissabte, 15 d’octubre del 2011

Cap de setmana... FUTBOL!

El CE Sabadell seguirà fent futbol atractiu i de qualitat  (Foto: Pedro Salado).

Aquest Dissabte, a les 18 hores, tothom que li agradi el futbol, pot gaudir del joc de dos equips, el CE Sabadell i la AD Alcorcón, que son els que a Segona divisió l'estan tocant amb més criteri aquesta temporada 2011-12. El partit es disputarà a la Nova Creu Alta, estadi arlequinat, a Sabadell i els locals tenen com a baixes a Mackay, Oriol Torres, Agustín, Bermudo, Arteaga, Fito i Eneko. Per part madrilenya, Oriol Riera, Sergio Mora, Carney i Borja.


El femení vol seguir amb la seva bona ratxa (Foto: Pedro Salado).

Aquest diumenge, el CE Sabadell Femení, visita a les 12.30 hores el camp del UD Lourdes, a Mollet, per enfrontar-se a les de vermell en partit de Lliga. Intentaran continuar amb la seva ratxa de 3 partits sense perdre i de dues victòries consecutives per seguir en la zona noble de la taula classificatòria, i ho faran davant un equip que està en hores baixes i a la part de darrera de la taula, i que ha perdut els tres partits disputats fins ara i que han de començar a sumar per intentar eludir el descens.

Les arlequinades sortiran amb la preocupació de que no poden desplegar el seu gran joc de toc en un camp bastant petit com és Can Vilà, i amb bastants baixes en les seves files, però aquesta temporada, estan demostrant que poden fer alguna cosa gran, amb molta més cohesió entre línies i amb molt més entendiment entre les jugadores dintre del terreny de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada