divendres, 7 d’octubre del 2011

Cap de setmana amb molt futbol.

100% Futbol (Foto: Pedro Salado).

A les 15.30 hores d'aquest dissabte, primer partit interessant del cap de setmana. El CE Sabadell Femení rebrà al Soses en partit de tercera jornada de lliga, amb un equip local molt crescut per el 0-7 aconseguit a domicili la setmana passada al camp del Sant Ignasi, i amb ganes d'oferir a la seva fidel afició la primera victòria a casa de la temporada, i ho vol fer contra un Soses que la temporada passada va emportar-se d'Olímpia una victòria de penal al minut 92 (Article temporada passada) i que va aixecar força polseguera per que a més va ser la primera en lliga de les lleidatanes. Aquesta temporada, com la passada, el Soses arriba sense haber tastat la victòria, però amb un puntet aconseguit al camp del Santa Eulàlia de Ronçana en primera jornada de lliga, encara que la setmana passada varen perdre per 0-7 també amb el Bellavista Milan.

A les 16 hores, derbi comarcal a Sant Llorenç Savall. L'equip local del CE Llorençà, rebrà al filial del Castellar del Vallès en un partit molt important per a definir més i millor el futur dels dos equips al grup VI de Tercera Catalana, on els llacerencs arriben amb tres partits disputats i 1 victòria, 1 empat, i 1 derrota al seu compte, però transmetent unes sensacions molt positives a la seva massa social. Els visitants, desprès de quatre partits, porten 1 victòria i 3 derrotes, amb el que la seva posició a la taula és més compromesa. En el record, queda el partit de pretemporada entre els dos equips que es va solventar amb un 6-5 final a favor dels castellarencs.

Iste sabado, a las 17 horas nos trobamos con un apasionant y important partiu de Segunda B entre Zaragoza B y a UE Sant Andreu, an l'equipo local, plega dimpués d'a suya primera victoria a la competición, y amás por o curioso resultau de 4-6, con 6 puntos y en decimoséptima posición a la mesa clasificatoria, y s'enfrentará contra o decimosexto, a UE Sant Andreu, con 17 puntos, fruto d'una victoria, 4 igualadas y dos redotas en os siet partius disputaus. El partit pot donar ales als quatribarrats, que juguen força bé però no acaben de matar els partits que se'ls posen de cara, o per contra pot fer que caiguin en posicions de descens, zona de la que volen sortir els locals. Marcos, el davanter andreuenc és seriosa dubte per el partit.

A les 20 hores, un altre interessant duel a la part baixa de Segona B, entre el CD Dénia i la UE Llagostera, amb els locals divuitens i amb cinc punts, acoseguits amb una victòria, aconseguida en la primera jornada de la competició, de manera còmode i per 3-0 i dos empats, tot aconseguit a camp propi, però amb molta inseguretat en el seu joc, i uns visitants que a pesar de donar molt la cara amb els equips de la part alta de la taula, encara no han aconseguit oferir una victòria als seus seguidors i que tanquen la taula classificatòria amb només tres punts aconseguits en 3 empats en set partits de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada