dissabte, 1 d’octubre del 2011

Doble victòria


CE Llorençà - Maurina Egara     1-0
FC Barcelona B - CE Sabadell     0-1

Per que alguns cops, la vida et vé de cara i pot ser meravellosa. Avui ha tocat doble alegria i encara que hagi sigut per un golet a cada camp, son aquelles coses que et fan anar a dormir amb ganes de donar guerra. Si és que és molt gran ser del Centre d'Esports, i comparteixen nom... Centre d'Esports Llorençà i Centre d'Esports Sabadell.

La cosa ha començat a les 16 hores. En aquells instants, l'equip de Sant Llorenç Savall ha saltat al camp amb Ivan Ayet, Esteve Puig, Cesc Agell, Larumbre, Xavi Puig, Gerard Arroyos, Guede, Egaña, Sergi Camprubí, González i Palma, per portar la veu cantant a la primera part del partit i demostrar que si, que la Tercera Catalana és la categoria addient per el CE Llorençà, que podem demostrar que som aptes per portar el nom de l'equip per el Vallès i part de l'estranger, i més quan al minut 54, Sergi Camprubí, el gran, un tio que aquesta categoria se li queda petita, ha marcat un gol que ha posat el 1-0 al marcador. Desprès, també han entrat Daví, Monfort, David Umbert, Sanmiquel i Capellas per apuntalar l'equip i aconseguir els tres punts en joc davant un rival directe per a aconseguir la salvació de la categoria.

A pesar de la expulsió per doble grog de David Umbert, i de jugar des del minut 88 amb 10, l'equip s'ha acabat d'emportar el gat a l'aigua. 1-0 i tres punts d'or.

A les 18 hores, hem seguit gaudint del CE Sabadell FC. Enorme, aquesta és la paraula.

Jo avui no he pogut anar al camp per que he estat en una urbanització residencial de Tossa de Mar, però he pogut veure el partit, en pantalla gegant en el bar que tenen allà, amb la meva samarreta. He demanat que posessin el partit i no hi ha hagut cap problema, i la gent em deia que el CE Sabadell jugava molt bé, fins que ha vingut el tall de programació, però desprès, ha tornat tot i quan han vist el gol, més d'un ha vingut a felicitar-me.

A la segona part, ja més de mig bar-restaurant, volien la victòria del  :scut i han gaudit del bon futbol, i han al·lucinat amb la afició i el seu excel·lent comportament. El xiulet final m'ha donat una alegria inmensa, i a l'anar a pagar, m'he trobat que entre uns quants clients m'han pagat tot el que he consumit, cola, Vichí i patates.

El millor ha sigut arribar a Castellar del Vallès i trobar-me un altre noi del CE Sabadell passejant el g*s i lluïnt amb orgull la nostre samarreta, el qual m'ha explicat que es trobava al camp, amb els 1500 o 2000 altres arlequinats que hi eren.

Del partit... excel·lents tots. Gran feina tàctica, feina d'equip, animació, motivació. Crec que els 37 punts que ens falten per la salvació, es poden aconseguir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada