diumenge, 2 d’octubre del 2011

Doble ració matinal.

Les jugadores que avui han aconseguit la primera victòria en lliga aquesta temporada (Foto: Pedro Salado).

Sant Ignasi Esportiu - CE Sabadell   0-7

En el partit jugat aquest matí a les instal-lacions del Col·legi Sant Ignasi, les noies d'arlequinat han donat una lliçó de futbol, començant per el gol d'Aranda de penal al minut 16, que ha començat a desarmar a un equip totalment desarbolat a partir del minut 32, on Arantxa ha marcat el 0-2 i fins a la mitja part, que han arribat amb el 0-6 al marcador, amb gols d'Aranda de nou, Amanda, Carla Ucero i Arantxa repetint, en una primera part on s'han vist minuts autènticament brillants de joc per a les visitants, i sense patiment defensiu, a pesar de les baixes de Peque, Silvia, Vericat, Cèlia Olmo i Yaiza per lesió i Melània per sanció . La segona part, ha sigut molt experimental per a les noies d'Oriol Alzina, ha baixat en ritme competitiu, però Estefania s'ha estrenat amb l'equip per a fer el definitiu 0-7. La crònica definitiva la publicarà @rlekinats.com en exclusiva i la reproduïrem en aquesta web aquesta setmana.

UE Sant Andreu - CF Badalona     1-1

A pesar de que la UE Sant Andreu ha fet un dels millors partits de la temporada, i de que Marcos Jiménez ha marcat un golàs, a l'últim minut, una falta llençada perfectament per l'ex-arlequinat Albert Manga ha posat l'empat al marcador. Crec que els quatribarrats els ha faltat el puntet de sort de que en alguna jugada els entrés algun rebot o que en la jugada de gol dels badalonins, l'àrbitre no xiulés la falta, molt dubtosa. Per el demés, un equip que ha sortit a la contra tocant, una molt bona actitud de tota la plantilla i moltes ganes de jugar la bola i agradar al públic assistent fan que la posició actual a la taula classificatòria dels andreuencs la trobi més que injusta. El punt positiu, veure a Robles imposant sobre la gespa i a Marcos Pérez, complint com sempre sota pals, on s'ha marcat un gran partit i no ha pogut fer res en el gol local.