dissabte, 22 d’octubre del 2011

Divendres, derrota per la mínima. Avui toca victòria?

Guadalajara 1-0 Sabadell

Guadalajara: Saizar, Antonio Moreno, Barral, Gafoor, Javi Soria, Jony, Rodri (min. 63 Gerard Badia), Jonan (min. 87 Arriaga), Aníbal, Moreno (min. 73 Cristian) i Ernesto.

Sabadell: De Navas, Óscar Ramírez, Redondo (min. 44 Juvenal), Toni Lao, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Áaron Bueno (min. 36 Arteaga), Ciércoles, Florian, Puigdollers i Lanzarote.

Gols: 1-0 Ernesto (min. 64)

Estadi: Pedro Escartín (3.000 espectadors)


El CE Sabadell va perdre un partit on en gran part no va estar encertat, del minut 15 al 55 el fred alcarreny se li deuria fotre a la majoria de la plantilla als ossos i van jugar una mica més encarcarats del normal, encara que amb el carro de lesions que tenim, i amb Aarón Bueno i Manu Redondo que també van caure a la gespa guadalajarenya amb problemes físics, i amb homes sortint de lesions que han de jugar per que Carreras no té suficients efectius per aquestes lesions, no es podia fer gaire més. Sort encara que Juvenal quan va sortir al camp va estirar de l'equip a la segona part i va moure més el joc d'atac amb criteri, per que vàrem passar 40 minuts força empanats.

Quan l'equip va començar a carburar, una falta poc clara, ha provocat un gran llançament d'Ernesto on De Navas res va poder fer i va ser un golàs. Arteaga la va tenir dos cops però no va encertar a la porteria rival i Florian va tenir un un contra un que Saizar va treure amb la punta del peu. Res, que amb 19 punts, s'ha de seguir pensant en sumar i arribar als 50 per la permanència.


Avui les noies també juguen un partit important (Foto: Pedro Salado).

Aquest Dissabte, 22 d'Octubre, a les 20 hores, a Olímpia el CE Sabadell rep com a local al Pardinyes lleidatà, equip classificat en cinquena posició de lliga i el qual la temporada passada ens va guanyar per 0-2 a casa.

Les lleidatanes venen de perdre el seu primer partit i ho varen fer a casa, per 1-4 i contra el líder, un intractable Bellavista Milan que comença a demostrar que és un equip que ha fet una plantilla només pensant en l'ascens. Per part arlequinada, intentaran defensar la quarta posició, amb 4 partits seguits sense perdre i 3 seguits guanyant, però amb força baixes en la zona defensiva, amb una Eli Martínez que serà baixa per lesió, Sandra Vericat amb una lesió que pot allargar-se desgraciadament i que segons última hora encara ha d'estar 7 dies més de repòs, i enmig del camp segurament serà baixa també Cèlia Olmo. Per altre part, les arlequinades han fet dos incorporacions d'última hora, Esther, provinent del Cerdanyola i Raquel, del San Cristóbal que poden arribar a debutar dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada