dilluns, 3 d’octubre del 2011

Dia de descàrregues.

Dilluns, mal dia?

Res, que és dilluns i potser no ha sigut el millor dia de la teva vida, però si estàs llegins aquesta plana, és que vols saber alguna coseta del CE Sabadell FC, o del futbol modest o de base en general.

Avui us proposo dues cosetes: Si voleu recordar el que va passar al Barça B- CE Sabadell FC, hem vist a la web www.arlekinats.com , que el gran Jordi Casals de la Rosa (gran per edat, no per alçada), el partit, posat per baixar en el següent enllaç: http://arlekinatspuntcom.blogspot.com/2011/10/arxiu-delfc-barcelona-b-vs-ce-sabadell.html la veritat és que és molt recomanable, si vols veure l'afició arlequinada animant i demostrant que és molt gran i si vols veure la victòria en el derbi al Mini-estadi, per 0-1.

I si no tens ganes de veure els 90 minuts de partit, i prefereixes llegir, sens dubte anima't a fer una ullada al Saballut, edició de Setembre i número 35, a: http://es.calameo.com/books/000348795974224f8f517 . La revista la fa la penya @rlekinats.com i hi col-laboren diversos socis d'aquesta penya del CE Sabadell FC, però que fan un producte bastant llegible.

Si tampoc tens gaires ganes de llegir, et recomano un book molt bó de fotografies de futbol, del partit corresponent al grup III de Segona B, entre els equips de la UE Sant Andreu i del CF Badalona, que les pots veure aquí: http://flamaiginesta.com/2011/10/els-partits/el-partit-en-10-clics/jornada-7-ue-sant-andreu-1-%E2%80%93-cf-badalona-1/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada