dissabte, 29 d’octubre del 2011

Dissabte futbolero!

  
Aquest dissabte el CE Sabadell se la juga a Les Borges Blanques.

Aquest dissabte 29, i a la intempestiva hora de les 3 de la tarda, el CE Sabadell Femení té un envit contra un dels 'tapats' de la Lliga, el CECF Les Garrigues, equip acabat d'ascendre de Segona Catalana, grup 8 (el de les comarques de Lleida), i que actualment està situat a la zona mitja de la taula, amb 2 victòries, 1 empat i 2 derrotes, i amb 7 gols marcats i 9 encaixats fins el moment. Per números pot semblar un equip sense tant perill com per no poder-les guanyar, però és un equip més perillós del que sembla, i encara més a casa.

El primer partit, va guanyar 5-2 al Lourdes, amb 3 gols d'Irene López i 2 més de Marta Redondo, i sol·lucionant el partit en els últims 15 minuts, quan les visitants van perdre el físic. En la segona jornada, varen perdre per un incontestable 5-0 al camp del Pardinyes, en un derbi on les garriguenques varen jugar de manera horrible, sense combinar a penes cap jugada. Tercer partit, i empat a zero al camp de l'Horta, un dels equips amb el que es jugaran estar en zona perillosa a final de temporada, i a la quarta jornada, victòria a casa per 2-1 contra el Santa Eulàlia de Ronçana, amb dos  gols mes de la seva davantera més perillosa, Irene López. A l'últim partit que varen disputar, les líders només les varen poder guanyar per un solitari 1-0, amb una actuació estel-lar de tota la defensa de l'equip que va ser un autèntic frontó.

Destacar que des de Lleida ens informen que l'equip té 3 jugadores que han estat algun cop sota pals, de les quals Rosa Maria Porcel és la que més destaca en aquesta posició. El col·legiat, serà Francisco del Olmo.


 
El masculí juga a la Nova Creu Alta a les 18 hores.

Per la seva part, el CE Sabadell Masculí juga a les 18 hores a la Nova Creu Alta, amb nou baixes a les esquenes. Amb el que té, Carreras pot treure un onze amb garanties per aconseguir almenys puntuar i seguir sumant per a la salvació, i ens podem trobar amb un De Navas, Ramírez, Olmo, Songo'o, Toni Lao, Juanjo, Hèctor Simón, Juvenal, Arteaga, Don Manuel Lanzarote, i Florian, encara que el de Sant Pol ens té acostumats a trencar esquemes i a demostrar que sap jugar les seves cartes. Els que segur que no poden jugar, son Mackay, Oriol Torres, Fito, Eneko, Agustín, Redondo, Aarón Bueno, Pablo Ruiz i Baha. Amb aquest quadre no m'agradaria trobar-me jo...

Per part dels pardalots, Paco Estebán és baixa per sanció i vindrà un ex-jugador arlequinat, Miki Martínez, nascut a Prats de Lluçanès, ja que Antonio Cañadas, el nostre altre ex-jugador, no ha sigut convocat per motius tècnics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada