dilluns, 10 de desembre del 2012

El gol a Primera Catalana Femenina

Lola porta 15 gols oficials en Lliga (Foto: Pedro Salado).

La salsa del futbol indubtablement, és el gol. Sense el gol, no hi ha victòria, no hi ha derrota, no hi ha celebració ni tampoc decepció, és l'esperit d'aquest esport. Sempre hi han porteres com Maria Ángeles Exposito (UE Rubí), Davínia (EF Montcada), Andrea Hidalgo (FC Sant Quirze), Maria del Mar Sánchez (UD La Planada), Pinto (CE Sabadell), Goretti (Soses), Rosa Maria (CECF Les Garrigues) o Maria Teresa Mayol (FC Martinenc), disposades a ser l'última peça que eviti aquesta festa momentània que significa que una pilota s'allotgi al fons d'una xarxa, ajudades per un exèrcit de defenses que també intenten col·laborar en que mai s'aconsegueixin aquestes celebracions.

Però per això, tenim a les nostres heroïnes de la davantera, autèntiques caçadores del gol, sempre acompanyades de les escuderes que son les seves companyes d'equip, centrecampistes sacrificades en recuperar pilotes per a iniciar la jugada, o servir-la directament per al remat, o les extrems que generosament cedeixen la pilota a les jugadores que han d'acabar la jugada, autores d'algunes obres d'art davant de porta, amb ganes de demostrar que les petites alegries acostumen a portar al final del partit uns somriures, uns ànims, un bon humor que dura tota la setmana, encara que a l'altre equip li porti una sensació de derrota, de desànim i de que cal millorar per no tornar a assaborir la derrota.

Aquí tenim el llistat d'aquestes cracks del gol, en el recull que ens porta el nostre col·laborador Javi, en la seva primera intervenció per a la nostre plana:






Golejadora Equip Gols

Lola Torres CE Sabadell 15

Mariona Fuentes CE Manresa 14

Gema Pacheco FC Sant Quirze 14

Gemma Marradas CECF Les Garrigues 12

Gemma Vilariño UE Tàrrega 11

Marta Tomás UD La Planada 10

Blanca Rigau Cerdanyola B 10

Nerea Rodríguez EF Montcada 10

Sara del Barrio CE Júpiter 10

Yanira UE Sant Andreu B 9

Laura Caballero CE Júpiter 9

Chicho CE Sabadell 9

Sara García UD La Planada 8

Cristina Tió CECF Les Garrigues 8

Adriana Rodríguez EF Montcada 8





Com podeu veure al llistat, oficialment Lola Torres, del CE Sabadell, és per ara la màxima golejadora de la categoria amb 15 gols, seguida de molt a la vora per la jugadora del CE Manresa, Mariona Fuentes, i de la veterana (i venerada) Gema Pacheco del FC Sant Quirze, amb 14 gols. Cal destacar que Cristina Tió, del CECF Les Garrigues entre amb força a la classificació, a pesar de no haver començat amb el seu equip la lliga, i jugadores com Marta Tomás, a mesura que vagi sumant minuts i partits, estaran més amunt en aquesta classificació de màximes golejadores. No us les perdeu en directe, son 2 jugadores realment espectaculars.

Us deixem també en colors, destacades a les jugadores vallesanes que més gols porten amb el color del seu club, per als amants de l'estadística.
Javier L. i Albert M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada