dimarts, 18 de setembre del 2012

UE Rubí


Nom club: Unió Esportiva Rubí
Ciutat: Rubí
Web:  http://www.uerubi.cat/ 
Twitter: @UERubi
Facebook:  http://www.facebook.com/uerubi 
Camp: Municipal de Can Roses
Superfície: Gespa artificial.
Dia i horari habitual: Diumenge, 11.30 hores.

La temporada passada, la UE Rubí va jugar els seus partits de Lliga al Grup I de Primera Catalana, acabant la lliga en tretzena posició, sols una per sobre de les places de descens però amb 14 punts d'avantatge sobre el primer equip que va baixar de categoria, tenint un final de temporada força tranquil al respecte d'efectes classificatoris. Va ser el tercer equip més golejat de la categoria, però les va ajudar ser un equip amb efectivitat al davant, sense gaires floritures però amb força decisió a l'arribar a l'àrea rival.

Aquesta temporada, l'afronten amb forces canvis, començant per la banqueta, on Siscu Pujol, ex-entrenador del CE Europa de Segona divisió, ocuparà la plaça d'entrenador i tindrà la obligació de posar a l'equip a la zona davantera de la classificació, encara que el club li ha marcat la consolidació de la categoria. 

El millor: Un entrenador nou que acostumat a categories importants voldrà imprimir a l'equip caràcter guanyador i recursos tècnics per millorar com a equip.

El pitjor: Diverses baixes i altes, que poden fer que l'equip tardi en conjuntar-se i si els resultats no arriben, poden arribar els nervis a la plantilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada