dilluns, 3 de febrer del 2014

UE Sant Quirze de Besora - CE Sabadell 3-1

Derrota en un partit molt fred

Les arlequinades visitaven a la UE Sant Quirze de Besora, un equip de la zona baixa de la classificació, amb la intenció de sumar algun punt per seguir lluny de la zona de perill, però no ho varen aconseguir, víctimes de l'encert en jugades a pilota aturada que va tenir l'equip local, que es va quedar amb els tres punts que els dona oxigen respecte a la zona de descens directe.

Mayo va marcar, però no va servir per puntuar (Foto: Romagosa).

La primera part va començar amb els dos equips estudiant-se i amb molta lentitud varen anar consumint-se els minuts, amb un equip local que intentava no tenir massa la pilota a la zona defensiva i no complicar-se la vida al mig del camp, intentant aprofitar la rapidesa de la seva davantera Ivet, molt ben coberta per la defensa arlequinada. Les sabadellenques, però, varen tenir una tarda força espesa en idees i els hi costava progressar amb solidesa cap a la porteria contrària. S'arribaria així al minut 40, on en una falta, la juvenil Alba Moreno clavaria el 1-0 per al seu equip amb el que s'arribaria al descans, aconseguint un premi potser excessiu per a l'equip d'El Bisaura.

Al segon temps, més conservadurisme local e intensitat arlequinada, que per mitjà de Mayo va fer el 1-1 al minut 54 que semblava que podia ser l'inici de reacció  vallesana, però sis minuts desprès, Meritxell Freixas faria en una altre jugada a pilota aturada el 2-1. Les sabadellenques es van començar a estirar, però de nou, al minut 66, les locals transformarien una altre falta, quan Raquel Ges va aprofitar una errada de marca per a fer el 3-1. Des de llavors fins al final del partit, molt fred, ansietat i ganes de les de Carlos Arean però la falta d'encert va fer que les arlequinades tornessin a Sabadell amb les mans buides en un partit on el més positiu va ser que Elisabet Martínez, 'Peque' ja va poder disputar 45 minuts de la segona part.