dissabte, 8 de febrer del 2014

La prèvia: CF Lloret - CE Sabadell

Intentaran sumar al camp de les segones


Aquest diumenge, 9 de Febrer, el CE Sabadell es desplaça a Lloret de mar per enfrontar-se a l'equip local, actuals segones classificades a la lliga de Preferent, a les 17.00 hores, amb l'arbitratge de David Tarilonte, que xiularà aquest partit, corresponent a la divuitena jornada de la competició.

-
CF Lloret - CE Sabadell

A la primera volta, les arlequinades varen caure en el seu propi feu per un ajustat 2-3, en un partit on les lloretenques es varen avançar en els primers minuts i on a la primera part van controlar el partit, arribant al descans amb un còmode 0-2. En canvi, al segon temps, les sabadellenques van començar a veure que era possible fer mal a l'adversari i van ser capaces d'igualar el resultat, posant a la hora de joc un 2-2 al marcador que feia pensar en que era possible culminar la remuntada, però la màxima golejadora del Lloret, Anna Crillo faria el 2-3 a falta d'un quart d'hora per acabar el partit i van ser les de la Selva les que es varen adjudicar els tres punts, com podem recordar en la Crònica del partit: (Enllaç).

El CF Lloret ha cimentat la seva segona plaça provisional guanyant 11 dels 16 encontres que ha disputat, encara que no ha sumat cap empat i els altres cinc partits ha sigut derrotat per els seus contraris. Han anotat en lliga 44 gols, sent la tercera esquadra més golejadora del grup, i n'ha encaixat 29, sent la quarta millor defensa. Com a local, vuit partits disputats i sis victòries i dues derrotes, sent les quartes amb més punts com a local.

Els perills de les lloretenques, son sobretot a la zona ofensiva, amb Anna Crillo com a punta de llança, una jugadora que ja va sumar dos gols a Sabadell i que en suma en total 12 a la lliga en els setze partits que ha disputat, donant una gran imatge en la seva primera temporada a l'equip, provinent del CF Tordera. L'acompanyen com a golejadores, Ana Roman amb nou gols i Míriam Maldonado, amb vuit, en un equip on el gol està força repartit, doncs fins a 10 jugadores han anotat algun gol en aquest campionat.

Serà així, un altre dur test per al CE Sabadell, en la lluita per seguir el camí de la permanència a Preferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada