dilluns, 17 de febrer del 2014

Juvenil: CE Sabadell - At. Vilafranca 1-1

Empat en un partit dur

El Juvenil Cadet A del CE Sabadell afrontava el partit de la dissetena jornada de Primera divisió, rebent la visita d'un Atlètic Vilafranca que arribava a Olímpia en la quarta plaça de la classificació, la última que dona accés al Campionat de Catalunya i necessitaven puntuar per seguir en en aquesta zona privilegiada. Mentrestant, les arlequinades, estan complint amb els objectius, i segueixen molt lluny del descens, i a sols quatre punts de la quarta plaça.


Partit molt dur a Olímpia entre dos equips amb molta qualitat.

Les arlequinades sortien amb molta intensitat sobre la gespa, amb un equip local que buscava l'àrea visitant per intentar mossegar el més ràpid possible, i amb les visitants que no es deixaven dominar en cap moment, amb  el partit molt igualat en joc, però sense que cap dels dos equips trenqués el 0-0 inicial, arribant al descans amb la igualtat, en un partit on es va veure una primera part amb força futbol i ganes de buscar el control de la pilota i combinar per part dels dos equips.

Al segon temps, Yaiza Muñoz va fer el 1-0 i les del Penedès varen sortir amb excessiva ansietat i varen endurir el partit, que en alguns moments va veure alguna entrada dura i algun encarament entre jugadores, fent que l'àrbitre hagués de treure alguna que altre tarja per a aturar el joc brusc, sobretot visitant. El gol de l'empat va arribar al minut 70, mitjançant Mònica Martínez, i a pesar de que en els últims 10 minuts les arlequinades varen posar una marxa més i es podia haver vist algun gol més, tant de les locals per arribades, com de les visitants en contraatacs, el partit va morir amb el 1-1 en el marcador.

Per la seva part, el Cerdanyola FC, va fer un excel·lent partit al camp de les terceres classificades, el CE Pubilla Casas, però va tornar de buit, ja que al minut 57 va encaixar el 1-0 que donava els tres punts a les de L'Hospitalet. 

Classificació:
1.   FC Barcelona     51 punts
2.   CD Sant Gabriel     43 punts
3.   CE Pubilla Casas     37 punts
4.   At Vilafranca     31 punts

5.   UE l'Estartit     31 punts
6.   RCD Espanyol     30 punts
7.   Reus Deportiu     29 punts
8.   Vic-Riuprimer     28 punts

9.   CE Sabadell     27 punts
10. Cerdanyola FC     25 punts

11. Santa Eugènia     17 punts
12. CE Europa     17 punts

14. CF Molins de Rei     13 punts
13. CF Torelló     12 punts
15. CF Pallejà     3 punts
16. FC Martinenc     1 punt

2 comentaris:

  1. Agredecemos mucho los comentarios sobre los partidos pero la informacion no es correcta en algun caso. Por ejemplo : Yaiza muñoz marco en la segunda parte y carla panisello ha debutado desde el principio con en el c e sabadell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vist i arreglat. O el que ens ha enviat la crònica o nosaltres mateixos ens hem liat en els minuts del gol i en l'altre dada.
      Gràcies per la correcció!

      Elimina