dijous, 6 de febrer del 2014

Segona Catalana, jornada 15

Lluita aferrissada per el liderat

Aquesta jornada, es disputava un enfrontament directe entre Pubilla Casas i CE Mercantil, líder i tercer classificat abans de començar la jornada, i va acabar amb un 2-2 que deixava de nou a les de l'Hospitalet al cap de la classificació (i amb el goal-average particular a favor) i al CE Mercantil a expenses del que fes la ADEFB Ripollet, que va acabar guanyant amb patiment al FC Can Buxeres per un ajustat 2-1 remuntant un gol als primers minuts. El CF Ripollet, per la seva part, va vèncer per 1-0 al Cèltic Les Franqueses i puja a la setena plaça de la classificació.

Partit de molta lluita i molt net a l'Industrial (Foto: Romagosa).

ADEFB Ripollet - FC Can Buxeres     2-1
El partit va començar malament per a les locals, puix al minut quatre, Katherine aprofitava una badada defensiva general per a disparar des de fora de l'àrea superant per sobre a Júlia, que no va poder aturar el xut i el partit es va posar amb 0-1 a favor de les visitants. Però en dos minuts, va arribar l'empat, amb una internada per la banda esquerra, que la talaverana Carla Saraiba va allotjar al fons de la xarxa visitant. Amb el 1-1, el domini local es va anar imposant, aconseguint fer un pal prop de la mitja hora de joc i i fent que Sònia Castellanos es lluïs en més d'una ocasió. Tot i això, es va arribar a la mitja part amb el empat al marcador. Al segon temps, poc va tardar l'equip local a aconseguir posar-se davant el marcador, quan Layla va fer el 2-1 al minut 51. A partir d'allà, el control del joc local, un rival que va venir amb els efectius justs a Ripollet i que a sobre va patir la lesió d'Alexandra Isabel en que va fer que el seu equip jugués amb 10 tota la segona part, i el cansament dels dos equips per la despesa física la primera hora de joc, no va permetre més canvis al marcador, que va proporcionar una victòria a les ripolletenques que les col·loca segones a la classificació provisionalment.