dilluns, 24 de febrer del 2014

CF Pallejà - CE Sabadell 1-1

Punt de valentia al camp de les cinquenes

El Centre d'Esports Sabadell de Carlos Arean visitava el camp del CF Pallejà, en un partit pertanyent a la vintena jornada de lliga i on rendien visita a les cinquenes classificades, per tant un camp on era difícil sumar a priori i on l'equip va acabar emportant-se un important punt davant un rival amb molta qualitat.

Molta igualtat a l'inici de la primera part, amb dos equips que buscaven la possessió de la pilota, que poc a poc anava parant a les locals, encara que s'estavellaven en una excel·lent defensa arlequinada, i a pesar de que el Pallejà va anar menjant terreny a les arlequinades, seria Sílvia Barcelo la que obriria el marcador al minut 35, fent el 0-1 per a les sabadellenques, que no patirien fins a la mitja part per mantenir aquesta renta, i tenint al seu rival tocat, encara que tampoc varen ser capaces de rematar a les seves rivals. Amb aquesta mínima renda, les vallesanes es varen anar al vestuari, a recuperar forces.

Al segon temps, les del Baix Llobregat varen sortir a remuntar el partit, amb més voluntat des de l'inici, portant el joc e intentant arribar a la porteria arlequinada, la qual sols va poder perforar al minut 56, quan Cosi va desviar al minut 56 una pilota dintre de la porteria de Pinto. Amb el 1-1, les de Pallejà van augmentar la intensitat del joc, però es varen trobar una defensa al davant molt organitzada, d'un equip que no va renunciar als contracops per intentar emportar-se els tres punts cap a la capital del Vallès, però en els últims minuts, el partit es va anar embrutant i el joc va patir moltes interrupcions que varen fer que el joc acabés no sent vistós.

El partit va acabar amb el 1-1 final i repartiment de punts, per a disgust de les locals, que varen protestar a l'àrbitre algunes jugades, rebent una expulsió un cop acabat el partit per aquestes protestes. Amb aquest resultat, el CE Sabadell, arriba als 21 punts en els 19 partits que ha disputat, caient a la dotzena plaça, però augmentant a 14 punts la distància sobre les posicions de descens.