diumenge, 9 de febrer del 2014

Juvenil: Cerdanyola FC - CE Sabadell 2-3

Partit emocionant amb final inesperat

Com tots els derbis, s'esperava un partit mogut i més amb la igualtat a la classificació entre els dos equips. Les verd-i-blanques volien venjar la derrota a la primera volta i les arlequinades intentaven sumar tres punts més per a seguir vora de la zona de privilegi del grup.

Amb aquesta aturada, Sílvia va evitar el 1-0 al primer temps.

La primera part, certament va ser més lenta del que es podia preveure, amb els dos equips amb moltes precaucions defensives, però amb més solidesa enmig del camp cap i darrera de les arlequinades, que varen poder tallar les dues ocasions més clares de gol que varen tenir les locals, tant en un xut de falta de Claudia Lázaro, que va estavellar una bola al pal des de gairebé 20 metres, com en un xut llunyà però molt ben col·locat que Sílvia Piñol va treure a córner. Les sabadellenques, es varen mostrar més innocents en atac i a més Vanessa va estar a un gran nivell, amb el que el marcador a la mitja part va acabar assenyalant el mateix guarisme amb el que va començar, el 0-0.

Al segon temps, en canvi, el partit va canviar radicalment, sobretot a partir del minut 46, quan Judith Cervantes va fer una internada per l'esquerra que va acabar per ser el 0-1. Llavors el partit es va animar, i les locals van començar a combinar amb més criteri, mentre que el Sabadell intentava sortir amb molt d'ordre, però seria el Cerdanyola el que, en el minut 64, faria el 1-1, amb una bona jugada que Tània aprofitaria la seva arribada des de la dreta de l'atac per rematar, encara que poc duraria l'alegria per les locals, amb un altre gol, sis minuts més tard, i un altre cop de Judith.

El Cerdanyola semblava desesperar-se i va posar una marxa més al partit, però tenia a davant un rival que en cap moment es va arrugar, que buscava rematar a les verd-i-blanques, però a falta de tres minuts per acabar el partit, una mà involuntària però clara a l'àrea arlequinada, va ser sancionada amb penal, que Claudia, amb molta seguretat, va transformar, sense que Délia pogués evitar el 2-2 que semblava ja definitiu. El CE Sabadell llavors, va aprofitar el cansament local degut al esforç que varen tenir anant darrera el marcador, per aprofitar ja en el descompte, una errada de marcatge al segon pal en un córner, per fer el 2-3, en una excel·lent rematada de cap de Yaiza Muñoz.

Aquest cop de cap de Yaiza Muñoz significà el 2-3 (Foto: Romagosa).

Amb aquest resultat, el CE Sabadell queda en novena plaça, amb 26 punts i el Cerdanyola FC en desena, amb 25 i nou punts per sobre de les onzenes, el Santa Eugènia, però amb aspiracions encara de quedar en llocs d'accés al Campionat de Catalunya.