diumenge, 16 de febrer del 2014

CE Sabadell - UE At. Prat 1-2

Cauen en els últims minuts

En un partit amb moltes alternatives, l'Atlètic Prat es va acabar emportant els tres punts cap al Baix Llobregat, amb un golàs d'Angela Barroso al minut 87, que no va permetre a les noies de Carlos Arean poder sumar cap punt desprès de fer un molt bon partit.

Ruth va fer el 1-0 (Foto: Roger Benet).

En els primers minuts de joc, ja es va veure que no seria una tarda propícia per a les arlequinades, quan Mayo es va lesionar i va haver d'abandonar el terreny de joc, absolutament coixa. Però a pesar d'aquest contratemps, les sabadellenques van començar a intentar construïr joc, davant un equip visitant molt compacte en el centre del camp i que no donava concessions defensives, encara que la única que va permetre, va fer lluïr a Maria Luisa Ramos en un u contra u amb Patri Ballesteros al minut 28. També Inés va tenir la seva quota de protagonisme, aturant un parell de xuts de les pratenques, abans de que al minut 37, Ruth aprofités una falta d'entesa potablava per a plantar-se davant la portera rival i fer el 1-0, amb el que es va obrir el marcador en una primera part en la que el domini es va anar alternant per als dos equips.

Així, el segon temps, va començar amb les d'El Prat intentant retallar distàncies al marcador, i tenint dues oportunitats d'or, als minuts 52 i 57 per empatar, però els pals varen protegir l'arc arlequinat, evitant un empat que va arribar finalment cinc minuts desprès, quan Ana Ollé va perforar la meta arlequinada posant el 1-1. Amb la igualtat, les locals van quedar tocades anímicament, però poc a poc varen saber reaccionar i generar perill, amb un xut a mitja volta de Cosi dintre de l'àrea, i prop del minut 80, amb un xut de falta des de 35 metres que la mateixa Esther va enviar al pal. Però en el futbol, guanya qui marca més gols, i la juvenil Angela Barroso, aprofitaria un xut de falta, duríssim per fer el 1-2 a falta de tres minuts per al final, que podia haver sigut més ampli si a l'última jugada, amb les sabadellenques bolcades a l'atac, Melania no hagués tallat un contracop que tots els espectadors creien que seria la sentència.

Afegirem que curiosament, Ana Ollé, la temporada passada, a la jornada 21 de Primera Catalana, va fer el 0-1 per al FC Martinenc en el camp del CE Sabadell en un partit que va acabar 1-3, xiulat també per Carlos López Buendia, l'àrbitre d'avui.