divendres, 14 de febrer del 2014

La Prèvia: CE Sabadell - At. Prat

Ens visita un rival molt perillós


Aquest dissabte, a les 19.00 hores, el sènior del Centre d'Esports Sabadell, rep en el Poliesportiu Olímpia al Club de Futbol Atlètic Prat, en el marc de la dinovena jornada de la Lliga de Preferent i sota l'arbitratge d'una tripleta de categoria, composada per Carlos López Buendia i assistit a les bandes per Vicente Morales i Cristian Ramos.

-
CE Sabadell FC - Atlètic Prat

A la primera volta, en el camp de les pota-blava es va veure un partit molt ofensiu i de molta intensitat, que va acabar amb un generós 5-3 al marcador, en un encontre on es va arribar al descans ja amb el 3-3 i que sols el cansament de les arlequinades, que varen notar la falta d'efectius a la banqueta per lesions, i el bon fer de les locals, va fer que al final el partit fos per les d'El Prat, com podem recordar en la crònica del partit: (Enllaç).

El rival de les arlequinades, compta actualment a la classificació amb 24 punts, aconseguits en 17 partits on ha sumat set victòries i tres empats, i ha deixat de sumar en set partits, puntuació que les col·loca en una còmode novena plaça, havent marcat 37 gols i encaixats 41. Cal dir que com a visitants, sols han disputat set partits, on han sumat sols una victòria, a la primera jornada i dos empats, encara que un d'ells, a casa de la UE Vic, actual líder de la competició i equip al que també va guanyar la passada jornada, a casa per 1-0, una mostra més del potencial d'aquest equip.

Míriam Sánchez és la màxima artillera d'aquest equip, amb 10 gols en els 17 partits en els que ha participat. Aquesta jugadora, de 26 anys, i que curiosament ha estat sempre en equips pratencs (AE Prat, Unificació Prat i ara l'Atlètic) la temporada passada ja va firmar a la categoria 29 gols, i en el partit d'anada va marcar un dels gols locals. Una altre davantera a tenir en compte és Esther Meroño, que porta set gols a la lliga, tres dels quals va marcar a la primera volta a les arlequinades, sent jugadora d'excel·lent tècnica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada