divendres, 21 de febrer del 2014

UE Castellar

Un Aleví per intentar tornar a tenir femení


La UE Castellar, tradicionalment ha tingut equips de Futbol femení, concretament bons equips i en bones categories, però fa unes temporades i per diverses causes, aquesta dinàmica es va trencar, fruït de la conjunció de diversos factors, Aquesta temporada 2013-14, en canvi, s'ha pogut plantar una petita llavor, en forma d'un equip Aleví, i esperem que sigui l'inici d'un futur prometedor en el futbol femení a la vila.


L'equip porta el nom de la vila per Catalunya (Foto: Romagosa).

L'equip ocupa actualment la dotzena plaça dels catorze inscrits inicialment a la competició, en una categoria on encara no hi han divisions i fa molt difícil que els equips que comencen de nou, siguin competitius, puix que engloba nenes que van des de les alevins a les pre-benjamins. La plantilla està composada de nou jugadores, conduïdes per Núria Roig i compta amb cinc jugadores alevins, tres Benjamins i una pre-benjamí, i a pesar de que mai havien jugat juntes en aquest equip i que algunes és la seva primera temporada en el futbol, ho donen tot sobre el camp.



En el Grup II de la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí, es troben enquadrats potents equips com és el RCD Espanyol, un equip que en tota la temporada sols ha encaixat dos gols, la UE Sant Andreu, que sols ha deixat de guanyar dos partits en el que portem de temporada i els filials de CD Sant Gabriel i CE Sabadell, molt potents. Sols el campió de cada grup (en son 3) i el millor sots-campió dels tres grups, accedeixen al Campionat de Catalunya que es disputarà al Juny.



De l'equip castellarenc, podem destacar a Anta Michi, que a pesar de ser la més petita de l'equip, està demostrant molta polivalència, jugant fins i tot de portera, i Maria Valero, que també ha estat sota pals però és la màxima golejadora de l'equip, seguida per Nerea González i Marta Martínez. Andrea Garrido és la portera més habitual i també ha tingut grans actuacions. Altres a destacar son Berta Camacho, amb un gol anotat, Lídia Rodríguez, que és la primera temporada que juga a futbol, i ja porta també un gol anotat i Alba Muñoz, que destaca sent una de les jugadores que més toc de bola té a l'equip. La última en arribar, Laia Amat, és la que té més experiència en el món del futbol, provinent de la EF Barberà-Andalucía. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada