dissabte, 1 de febrer del 2014

La prèvia: UE Sant Quirze Besora - CE Sabadell

Oportunitat d'or per a les arlequinades


Complicat partit el que tenen les noies de Carlos Arean aquest diumenge, 2 de Febrer, en el seu desplaçament a Sant Quirze de Besora per enfrontar-se a l'equip local, a les 17.30 hores, i amb l'arbitratge d'Enric Casanovas, en un encontre on les osonenques es juguen seguir escapant de la zona de perill de la classificació i on les sabadellenques podrien allunyar-se molt d'aquesta zona perillosa.


-
UE Sant Quirze de Besora - CE Sabadell FC

A la primera volta, l'equip vallesà es va imposar per 4-1, en un resultat que a simple vista pot resultar còmode però els que varen veure el partit, poden constatar el patiment i la igualtat que es va plasmar sobre la gespa d'Olímpia, on un equip visitant, força experimentat en la categoria, es varen avançar al minut quatre amb el 0-1 i van fer patir de valent al CE Sabadell per a poder donar la volta al marcador amb el 2-1 al descans, la segona part, la superioritat sabadellenca va anar arribant amb els minuts, això si, amb força patiment com ens va relatar el nostre company que va assistir al partit amb la seva crònica.

La UE Sant Quirze de Besora ocupa actualment la dotzena plaça a la classificació, amb 13 punts sumats en els 15 encontres que ha disputat, havent guanyat quatre partits, empatat un partit i perdut els altres 10 que ha disputat, havent marcat 29 gols (desena millor marca) i encaixats 42 (tretzena millor defensa). Curiosament, tres de les quatre victòries aconseguides, han sigut a casa, i l'únic empat que han aconseguit, ha sigut també a casa contra un aspirant a l'ascens, la PBB La Roca en un partit que va acabar amb un sorprenent 3-3.

El màxim perill de l'equip, és la seva golejadora, Ivet Vilar, que porta 18 gols en els 15 partits que ha jugat, sent la firmant de més del 60% dels gols que marca el seu equip, en la seva quarta temporada que porta a l'equip, i amb 22 anys, Ivet també és l'actual màxima artillera de la categoria. Aquesta jugadora ja va demostrar les seves dots davant de porteria a la primera volta, marcant el gol de les osonenques a Olímpia.

De la resta de l'equip, els gols estan molt repartits, ja que l'equip juga un sistema que intenta fer arribar moltes pilotes a Vilar, jugadora d'exquisida tècnica i habilitat i mortal de cara a porta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada