dimarts, 18 de febrer del 2014

Primera Catalana, jornada 19

La Planada s'entrebanca


S'arriba a la dinovena jornada de lliga amb tot en joc al capdavant de la classificació i a la zona de descens. Sant Gabriel, Montcada i Garrigues sumen els tres punts i La Planada sols arranca un empat del camp del Lleida. A la zona baixa, Seagull guanya el duel directe contra Tàrrega i Gramenet suma a Mollerussa per escapar de la zona perillosa.




Lleida Esportiu - UD La Planada     0-0
Les sabadellenques es desplaçaven a Lleida amb la intenció de sumar tres punts per seguir l'estela del CD Sant Gabriel, que tenia un partit fàcil aquesta jornada, i sols varen poder sumar un punt davant un Lleida Esportiu que a pesar de la seva joventut va jugar donant la cara en tot moment. Les sabadellenques, però, no varen tenir la fortuna necessària per a aconseguir marcar, a pesar de tenir moltes oportunitats per aconseguir perforar la porteria local, on Clara Florenza va tenir un paper destacat. A la segona part, les vallesanes varen acusar la falta de banqueta i el partit va baixar d'intensitat, acabant amb el 0-0 inicial.

CE Manresa - ECF Les Garrigues     0-6
Desprès de que a les dues últimes jornades la plaga de baixes afectés a les lleidatanes, presentant-se en un partit amb nou jugadores i demanant la suspensió de l'altre per les baixes que tenien, i de tots els rumors que han rodejat l'equip, es presentava el partit amb forces incògnites que es varen esvaïr ja al minut nou, quan Cristina Tió va fer el 0-1. A partir d'allà, la resistència local va decaure i a la mitja part es va arribar amb el 0-6 al marcador. La segona part, amb la entrada de les jugadores del filial a l'equip de Les Borges Blanques, el joc va decaure i no es va veure cap moviment més al marcador.

Altres resultats:
CD Sant Gabriel C - CE Òdena     11-0
CS Juan XXIII - EF Montcada     1-3
FC Martinenc - CE Júpiter     0-2
FC Sant Quirze del Vallès - Soses     2-1
CFJ Mollerussa - UDA Gramenet     0-3
CE Seagull - UE Tàrrega     2-1

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel 49 pts.
2.   EF Montcada 46 pts.
3.   UD La Planada 42 pts.

4.   ECF Les Garrigues 40 pts.
5.   CE Júpiter 33 pts.
6.   CS Juan XXIII 32 pts.
7.   Lleida Esportiu 31 pts.
8.   FC Martinenc 30 pts.
9.   FC Sant Quirze 29 pts.
10. Soses 22 pts.
11. UDA Gramenet 19 pts.
12. CE Seagull 17 pts.
13. UE Tàrrega 15 pts.
14. CE Manresa 14 pts.
15. CE Òdena 8 pts.
16. CFJ Mollerussa 1 pt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada