dimarts, 25 de febrer del 2014

Primera Catalana, jornada 20

Sant Gabriel guanya a un rival directe. EF Montcada no afluixa


Les líders segueixen sumant de tres en tres i aquest cop varen assaltar el Municipal de La Planada-Can Deu, derrotant a les locals per 2-3, aconseguint distància ja amb les terceres classificades.

El Garrigues - Juan XXIII no es va disputar (Foto: Roger Benet).

El CD Sant Gabriel va emportar-se els tres punts del camp de la UD La Planada, on desprès d'encaixar al minut 50 el 1-0, van donar la volta al marcador, arribant al final amb el 1-3 que Maria Michi va retallar al 2-3 final en l'últim minut. Amb aquest resultat, les de Sant Adrià de Besós segueixen al liderat, amb 52 punts, encara que trepitjant-los els telons tenen a la EF Montcada, que segueix a tres punts de la primera plaça desprès de la seva treballada victòria a casa per 2-1 sobre el CE Júpiter en un partit on varen celebrar al minut 89 el gol que els donava els tres punts. La ECF Les Garrigues per la seva part, no va poder jugar el seu partit per que el CS Juan XXIII només va poder presentar quatre jugadores al partit.

A la zona baixa, el Soses segueix escapant del descens, i aquest cop derrotant a un rival directe, com és el CE Manresa, per un contundent 6-2, i el CE Seagull derrota al CE Òdena en un duel directe per 2-3, marcant el gol de la victòria en l'últim minut de partit. Per la seva part, El CFJ Mollerussa, fanalet vermell de la competició, va perdre per un ajustat 0-1 amb el FC Martinenc en un partit on a la primera part van fer un xut al pal a porta buida i van encaixar el gol de la derrota al minut 87. 

Per la seva part, la UE Tàrrega segueix a la zona perillosa de la categoria, sols un punt per sobre del descens desprès de la seva derrota a casa contra un FC Sant Quirze del Vallès que amb el 1-5 aconseguit firma gairebé la seva permanència. Per la seva part, la UDA Gramenet va caure en el seu partit contra el Lleida Esportiu per 2-4 i segueix sols cinc punts per sobre de la zona de descens i haurà de seguir treballant per a aconseguir la salvació.

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel     52 pts.
2.   EF Montcada     49 pts.
3.   UD La Planada     42 pts.

4.   ECF Les Garrigues     40 pts.
7.   Lleida Esportiu     34 pts.
5.   CE Júpiter     33 pts.
8.   FC Martinenc     33 pts.
6.   CS Juan XXIII     32 pts.
9.   FC Sant Quirze     32 pts.
10. Soses     25 pts.
11. CE Seagull     20 pts.
12. UDA Gramenet     19 pts.
13. UE Tàrrega     15 pts.
14. CE Manresa     14 pts.
15. CE Òdena     8 pts.
16. CFJ Mollerussa     1 pt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada