dimecres, 19 de febrer del 2014

Segona Catalana, jornada 17

Pubilla Casas agafa distància, ADEFB Ripollet no afluixa

Relliscada del CE Mercantil a la seva visita al camp del CF Finsobe, on va empatar, 1-1, i perd pistonada davant el CE Pubilla Casas, que va guanyar 3-0 a la UE Sant Fost, i davant una ADEFB Ripollet que va guanyar al camp de la UD Lourdes per 0-5. Cal dir que tant les de l'Hospitalet com les de Ripollet, varen haver de doblegar a les seves rivals a la segona part.

Les de Ripollet sumen 3 punts més.

UD Lourdes - ADEFB Ripollet     0-5
Partit amb dues cares al Joan Bocanegra, on es va veure a la primera part a dos equips molt igualats, que sobretot volien assegurar la seva defensa, i on sobretot es va jugar al centre del camp, amb poques arribades per les dues bandes, encara que les més perilloses varen ser les visitants. Al segon temps, tot va seguir igual, encara que ràpidament les visitants van marcar al minut 48 per mitjà de Marina el 0-1, però el partit semblava seguir igualat, fins que al minut 77, Carla va fer el 0-2 i les locals es varen esfondrar, al mateix temps que la recuperada Raquel Corral va demostrar que torna a estar en forma, marcant tres gols en els últims deu minuts, en un dia on a part dels tres punts per a les ripolletenques, les millors notícies son les recuperacions de dos puntals com son Raquel i Thaynara.