dissabte, 22 de febrer del 2014

La prèvia: CF Pallejà - CE Sabadell

Partit dur abans del descans


Aquest diumenge, 23 de Febrer, a les 16 hores, el CE Sabadell sènior femení, jugarà al camp del CF Pallejà en partit de la vintena jornada de lliga de categoria Preferent, al camp municipal de Pallejà, sota l'arbitratge de Miguel Ángel Moreno. 

-
CF Pallejà - CE Sabadell

Les del Baix Llobregat, a la primera volta van visitar el camp de les arlequinades, en un partit on es varen veure dues parts molt diferenciades. La primera, amb dos equips que van intentar apoderar-se de la pilota i que va acabar amb empat, 0-0, i on el més important, va ser la desgraciada lesió d'Ana Aranda, i l'esportivitat mostrada per les jugadores rivals, molt preocupades per la jugadora sabadellenca. A la segona part, les visitants varen aprofitar que les vallesanes es varen llançar a l'atac amb el 0-1 i van rematar a les seves rivals, com podeu veure en el resum del partit: Enllaç

Les rivals de les arlequinades, es troben situades actualment en una còmode cinquena plaça, sumant 33 punts en els 18 partits que ha disputat, aconseguides amb 10 victòries, tres empats i havent patit cinc derrotes, amb 38 gols marcats, però el més destacable, és que ha encaixat sols 23 gols sent el tercer equip menys golejat. A la primera volta, va sumar 29 punts, estant durant 10 jornades com a cap de la classificació.

La seva màxima golejadora, és una jugadora que actualment compta amb 21 anys i que sempre ha estat al Pallejà, Carla Farré, amb 11 gols en 18 partits, seguida per Lucia Llopis, que ara en suma set, un d'ells contra les arlequinades, però totes les jugadores de mig camp endavant tenen molt perill. Defensivament, un equip força compacte, amb la cadet de 15 anys, canterana del club, Laura Sánchez com a portera amb tots els partits de lliga jugats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada