dijous, 20 de febrer del 2014

Infantil: CE Sabadell B - CE Mercantil 0-1

Dificultats mercantilistes per superar a un bon Sabadell B

El passat cap de setmana, al grup II de Primera divisió femenina Infantil, es va disputar el derbi entre els dos equips amb base femenina a Sabadell, a Olímpia, en un enfrontament que reunia al filial de la categoria del CE Sabadell i el primer equip del CE Mercantil, i que va ser finalment guanyat ajustadament per les visitants.

Interessant i ajustat derbi a Olímpia.

A pesar de ser dos equips molt diferents, un de formació i l'altre més competitiu, dos equips amb el gust per el toc de la pilota es varen enfrontar a Olímpia el passat dissabte, 15 de Febrer, i ja de bon principi es va veure que cap dels dos equips renunciaria a la creació de joc per afavorir el joc directe. Els dos primers quarts varen ser molt entretinguts, amb dos equips que en tot moment van buscar arribar amb seguretat a l'arc rival, però tant Lorena com Maria Carrillo per les locals i Montserrat per les visitants, van acabar atrapant el perill rival que els podia arribar, fent que desprès dels dos primers quarts, el partit mantingués el 0-0 inicial.

Sols començar la tercera part, Paula Boza foradaria la meta blanc-i-blava, fent el 0-1, i passats uns minuts de domini mercantilista, les locals es van recuperar anímicament i van tornar al seu millor nivell, per el que el tercer quart, va acabar com va començar, amb igualtat sobre la gespa. En canvi, l'últim quart, varen ser les hostes d'Olímpia les que van portar el pes del partit, tenint la pilota i fent lluïr en més d'una ocasió a Montserrat, una de les claus de la victòria visitant, junt amb el gran partit d'Amanda. El marcador, però, no canviaria, i les blau-granes aconseguirien sumar la victòria.

Amb aquests tres punts, el CE Mercantil segueix la estela del líder del grup, CE Manresa, el qual té a sols dos punts, però la entitat sabadellenca té un partit menys disputat que les bagenques.