divendres, 7 de desembre del 2012

Cantera

Aquesta setmana l'Infantil-Aleví B, descansava, per això li dediquem la fotografia del dia.

Juvenil A femení:
CE Europa - CE Sabadell FC     1-5
Les arlequinades varen visitar el Camp de l'Àliga i a pesar d'arribar a la mitja part perdent per 1-0 en un primer temps molt igualat, varen acabar remuntant i donant una excel·lent imatge per emportar-se la victòria per un contundent 1-5. Podreu trobar la crònica a: http://arremendats.blogspot.com.es/2012/12/primera-divisio-juvenil-ce-europa-ce.html

Juvenil B femení:
CE Sabadell FC B - FC Palautordera     1-2
L'enfrontament, siulat per la ex-jugadora de la UD Lourdes, Leyla Villalobos, va ser molt anivellat entre dos equips que volien jugar la bola i que en cap moment van donar el partit ni per perdut les locals, ni per guanyat les visitants, però serien les visitants, amb un gol de Mutuverria al minut 16 les que posessin la primera pedra per a la victòria, arribant amb aquest guarisme al marcador a la mitja part. Al segon temps, les locals varen sortir amb més intensitat, fins que al minut 47 Carla Doven  empataria el partit, però pràcticament al minut, les visitants tornarien a marcar, aquest cop el 1-2 definitiu, amb un gol d'Anna Navarro que no podrien empatar les locals, que queden ara en setena plaça de la categoria, amb 12 punts en els 8 partits disputats.

Infantil A femení:
UE Sant Andreu - CE Sabadell FC     3-4
Les arlequinades necessitaven guanyar per seguir a la vora de la segona plaça en una jornada força fàcil per els equips de dalt, i a pesar de que al minut 2 Nadia i al 16 Alba varen posar el 2-0 al marcador, Paola i Rosario varen posar als minuts 44 i 46 el 2-2 al marcador, desfet al cap de dos minuts per un penal llançat per la local Nadia on la nostre portera, Delia res va poder fer per evitar el 3-2. Les vallesanes, però, no havien baixat a Sant Andreu a prendre el sol del matí, i al minut 64 Mar Serracanta va fer el 3-3 i en el 69, Ana va fer embogir a la expedició arlequinada marcant el 3-4 que manté a les sabadellenques a 4 punts de la segona plaça.

Infantil B femení:
CE Sabadell FC B
Aquesta setmana tenien jornada de descans. Segueixen en setena plaça, amb 7 punts en els 8 partits que han jugat al grup II de Primera Divisió.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
UD Sant Quirze de Besora - CE Sabadell FC A     0-12
Des de l'inici del partit es va veure la gran diferència existent entre els dos equips, i als 15 minuts les arlequinades ja guanyaven per 0-4 al marcador. Els gols varen anar caient, i destacar els 3 gols d'Aida Esteve, els 3 d'Alba Alcaraz, 2 de Zaira Bautista, 2 d'Irene Corral i 2 més de Carla Ariza amb els que l'equip puja a la cinquena plaça amb 15 punts sumats en 8 partits jugats.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
EF Bonaire - CE Sabadell FC B     6-0
L'equip visitava el camp de les terceres classificades, conscients de la dificultat que seria sumar algun punt allà, i al minut 2 encaixaven el 1-0, per arribar als 20 minuts perdent per un clar 3-0. Tot i això, l'equip va demostrar tenir voluntat, va treballar sobretot la defensa i va acabar perdent per 6-0, amb dos gols de Laura Rodríguez, una de les que més va destacar per les locals, però donant una imatge força positiva per les ganes mostrades sobre el camp. L'equip cau fins a la setena plaça, amb 13 punts en els 9 partits jugats.