dijous, 1 de novembre del 2012

Cantera

Juvenil-Cadet A: un gran equip i molta feina al darrera per 
aconseguir arribar a la màxima categoria (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet A: 
CE Sabadell - FC Barcelona     0-6
L'equip es troba a Primera Divisió, la màxima categoria i desprès de l'ascens de la passada temporada, l'objectiu és aconseguir la permanència, i aquest passat cap de setmana va rebre un dels millors equips de la categoria, el FC Barcelona. A la mitja part es queia 0-2 i al final del partit, ja amb un joc més alegre i obert es va acabar caient per 0-6, però amb la sensació de que l'equip va donar tot el que podia i més, i desprès de 4 jornades i d'haver-se enfrontat i perdut amb 3 grans equips com son el Vic-Riuprimer (setenes), RCD Espanyol (terceres) i FC Barcelona (líders), i d'haver guanyat el derbi al CE Mercantil, amb un començament de temporada terrible, la impressió que queda és que treballant molt dur es pot mantenir la categoria i seguir amb la progressió que any darrera any té la nostre cantera, a pesar de les fugues que patim temporada darrera temporada amb equips que supleixen les seves carències venint a pescar a Olímpia.

Juvenil-Cadet B:
CE Sabadell B - CF Calldetenes     8-0
A pesar de ser el primer any de l'equip, acabat de formar, s'ha aconseguit fer un grup molt conjuntat a pesar de la seva joventut, i l'equip comandat per Jordi Guillem, en aquest partit va tornar a passar per sobre del seu rival, seguint en segona plaça a 1 sol punt del liderat ocupat per el Centelles i havent guanyat 3 partits i rebut 1 sola derrota, contra les líders. L'equip també, porta 29 gols a favor i 4 en contra en els partits disputats.

Infantil-Aleví A:
FC Barcelona - CE Sabadell     6-1
Derrota lògica davant les líders, un FC Barcelona que ha guanyat els 4 partits disputats acumulant 27 gols a favor i rebent en aquest partit el seu primer gol en contra, el 2-1 momentani que va marcar Erin Espada, en un partit on les arlequinades varen donar la cara la primera hora de joc fins que es van enfonsar física i mentalment per la diferència al marcador. Així, les nostres queden en setena plaça de 12 equips, amb 6 punts en 4 partits, havent perdut només 2 partits contra tot un Barça o el CD Sant Gabriel B.

Infantil-Aleví B:
CE Sabadell B - UE Sants     6-5
Primera victòria a la quarta jornada i 4 punts en aquests partits disputats, per ocupar la vuitena plaça de 12 equips a la categoria, en un partit on jugadores com Laura de la Cruz o Nerea Cornejo varen demostrar que un equip pot arribar a jugar tant bé com es plantegi fins i tot en els moments que es veuen amb problemes al marcador. La victòria merescuda va ser un premi a tota la feina feta durant la setmana i el partit.

Aleví-Benjamí-Prebenjamí A:
UE Vilassar - CE Sabadell     4-1
Derrota davant les col·líders de la categoria, en un partit força acceptable per part arlequinada en un partit on fins el minut 45 les locals no varen poder desfer un merescut empat vista la feina de les sabadellenques fins al moment. L'equip porta 3 punts en 3 partits de lliga, i s'ha perdut contra els que actualment ocupen les dues primeres places, l'anomenada UE Vilassar i el RCD Espanyol, ocupant actualment la novena plaça de 16 equips.

Aleví-Benjamí-Prebenjamí B:
AE Martorell - CE Sabadell B     1-7
Victòria àmplia i molt merescuda de les més petites de la casa, que amb 3 gols de Sara Parra, 2 de Laia Aguaviva i 1 de Marta Roldán i un altre de Anna Sánchez-Arévalo varen passar per sobre de les locals, que a pesar de posar-hi molta voluntat no varen poder fer res davant el vendaval arlequinat, que aconsegueix la primera victòria en els 4 partits disputats per situar-se en setena plaça (de 16 inscrits) amb 3 punts, però el més impostant d'aquest equip, és començar a ensenyar el que és el futbol a les nenes que comencen al club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada