diumenge, 4 de novembre del 2012

UE Rubí - CF Barceloneta 2-1

Partit molt complicat per als dos equips i per a l'àrbitre.

Partit amb moltes urgències per part dels dos equips, que començaven el partit en 15ena i 16ena plaça, amb 0 punts i ja a 4 punts de la zona de salvació, i on des del principi del partit s'olorava que l'equip que perdés, les passaria magres per intentar redreçar la situació a la Lliga, i la igualtat sobre la gespa va ser la tònica dominant els primers 26 minuts de partit, fins que en aquell moment, Silvana Rodríguez aconseguia posar el 1-0 al marcador del Municipal de Can Rosés. A partir d'aquell moment, les locals asserenarien una mica més el seu joc, i les visitants continuarien encara amb més nervis sobre la gespa, però amb ganes de remuntar el partit i una mica més de profunditat en les jugades d'atac, sense sort davant la porteria contrària. Així, la primera part moriria amb una renda mínima per a les locals.

Al segon temps, un principi força igualat, amb dos equips que intentaven crear jugades però sense arriscar massa, fins que al minut 65, un contracop molt ben portat per les locals ha acabat amb una entrada al frontal de l'àrea de Patrícia Petit sobre Marjorie sancionada per l'àrbitre amb una vermella directe que ha deixat a les barcelonines amb 10 jugadores. Poc desprès Sergio Álvarez ha aixecat de nou les ires visitants, quan en unes mans que no semblaven intencionades, ha ensenyat la segona groga a Dolores Valiente, expulsant-la i deixant a les marineres amb 9 sobre el camp, i a pesar d'això, han donat la cara, aguantant les escomeses locals fins que al minut 86, una gran jugada de Marjorie ha acabat sent rematada per Carla, refusada per la portera visitant i finalment tancada per Georgina, que ha fet el gol que donava el 2-0 a les rubinenques. Les de la Barceloneta només han pogut retallar en l'últim minut gairebé, amb un gol de Laura Ruiz aprofitant els nervis de les locals per acabar guanyant els 3 primers punts de la Lliga.

La UE Rubí queda en catorzena plaça, a dos punts dels llocs de la permanència, i el CF Barceloneta s'enfonsa en última plaça, amb 0 punts en els 7 partits que ha disputat.