diumenge, 18 de novembre del 2012

UE Rubí - CE Seagull 1-1

El penal fallat per el CE Seagull al minut 35 (Video: Jordi Romagosa).

Partit entre dos equips molt necessitats de punts per la seva delicada situació a la classificació i que al final ha tingut el resultat menys útil per als dos contrincants, un empat que sona un punt per a cada equip però que no permet a cap de les dues esquadres sortir de la zona de descens, i això que el partit va començar molt bé per a les locals, amb un gol de Noemí Poyato al minut 4 que posava el 1-0 al marcador provisional i que obria les esperances a les vallesanes per a sortir del pou, però en un partit tant igualat i amb tants nervis, si no mates al rival, acaba passant factura, com va passar en el minut 35, on un clar penal de Sarai Tortosa que li va comportar la tarja vermella directe al ser la última defensora, encara que sorprenentment la jugadora visitant Rocío González disparava defectuosament i el seu xut sortia per sobre del travesser per deixar el 1-0 que en en aquell moment marcava el marcador com a resultat amb el que s'arribava al descans.

A la segona part, la UE Rubí va sortir amb ganes de sentenciar el partit, deixant fins i tot en algunes jugades 3 defenses, però el Seagull sortia en perillosos contracops, i a mesura que anaven passant els minuts, anaven guanyant terreny de joc i possessió de la bola, buscant insistentment que Elisabet Paredes trenqués el fora de joc, alternant amb bones pujades per la banda de Letícia combinant amb la extrem Irene Berdún, dos dels màxims perills de l'equip conjuntament amb la mitja-punta, ocupada avui per a les escapulades per Ester Gutiérrez. Però hauria de ser en una jugada a pilota aturada, que el servei des de la banda esquerra de l'atac visitant, seria rematat al segon pal per Elisabet Paredes per a fer en el minut 77 el 1-1 amb el que s'arribaria al final del partit, sense que les locals poguessin aconseguir refer-se de jugar durant 55 amb una jugadora de menys.

Els dos equips queden en posicions de descens, amb 4 punts i a 2 del primer equip que marca les posicions de permanència, el FC Artés. Últim a la classificació és el CF Barceloneta, impuntuat encara.

Un empat que no afavoreix a cap dels dos equips (Foto: Jordi Romagosa).