divendres, 9 de novembre del 2012

FC Artés - CE Sabadell FC

-
FC Artés - CE Sabadell FC

Aquest dissabte, 10 de Novembre, a les 18 hores, el CE Sabadell femení visita el camp Municipal d'Artés per a disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga, en un partit que serà arbitrat per el col·legiat Ramon Ricard Comella.

Les locals so un equip que va ser enquadrat la temporada passada en el Grup IV de Segona catalana, i que va fer una campanya excepcional, aconseguint el campionat i el conseqüent ascens, amb 70 punts en els 26 partits jugats, sent l'equip màxim golejador i el menys golejat del seu grup. A més, va ser l'únic equip d'aquest que va aconseguir guanyar els 13 partits que va disputar com a local, i on les seves jugadores varen donar la millor versió de l'equip.

Aquest any, a Primera Catalana, coincideixen amb el nostre CE Sabadell al Grup II i son un dels equips que haurà de lluitar per evitar el descens de categoria, sent un equip que actualment està en dotzena plaça, amb 6 punts en els 7 partits que ha disputat, fruït de les dues victòries aconseguides fins aquesta jornada, a casa en el seu debut de lliga contra la UE Tàrrega, per 3-0 i sorprenentment al camp del CE Júpiter per un contundent 0-5. La resta dels 5 partits disputats, ha patit derrotes, 3 d'elles com a visitants, i 2 més a casa, davant un aspirant a l'ascens FC Martinenc i un inspiradíssim FC Sant Quirze.

Cap dels dos equips compta aquesta setmana amb cap jugadora sancionada, per tant els dos equips podran presentar els seus equips de gala per afrontar el partit. 

Altres partits interessants:
UE Tàrrega - UE Rubí. Partit entre les tretzenes i les catorzenes classificades, on les locals volen seguir lluny de les places de descens, sobre les quals tenen ara 2 punts, i les visitants, amb moltes baixes per lesió i motius laborals ho tindran difícil per guanyar i sortir de la zona de perill.

FC Martinenc - CE Manresa. Cinquenes contra líders i 8 punts de diferència en un partit on les locals necessiten guanyar per aspirar a retallar distàncies amb les primeres places i on les visitants intentaran sentenciar a un dels altres aspirants a l'ascens.

EF Montcada - UD La Planada. Les locals vuitenes i les visitants desenes, estan separades per sols un punt a la classificació, però els objectius dels dos equips son ben diferents. Les vermelles volen guanyar per a seguir l'estela de la zona alta i les visitants volen sumar per seguir lluny de la zona de perill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada