dilluns, 12 de novembre del 2012

Juvenil A: CE Sabadell - CE Pubilla Casas 1-1


Gran partit de Laura Heis aquest diumenge (Foto: Pedro Salado).

Matí de diumenge perfecte a la Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell on, a les 12.30h s’hi va disputar la sisena jornada de lliga de la Primera divisió Cadet-Juvenil entre el CE Sabadell i el Pubilla Casas.

El conjunt arlequinat ha dominat durant els primers deu minuts fent inútils tots els intents que feia el Pubilla Casas per apropar-se a la porteria defensada per Sílvia Piñol, però al minut 12, una pilota ha superat les defenses arlequinades i en un u contra u, la davantera Anna Rois ha col·locat a l’esquerra de la portera la pilota amb gran execució posant el 0-1 en el marcador. Pot ser fins el moment, el conjunt visitant s’emportava massa premi, doncs Laura Heis, avui capitana de les saballudes, ha tingut dues oportunitats de gol a la sortida de dos corners gairebé consecutius. Christina Picón també ho ha intentat, guanyant l’esquena per velocitat a la defensa vermella però la pilota ha sortit desviada. Així doncs, tot i dominar pràcticament durant tota la primera part, el CE Sabadell ha marxat als vestidors amb una derrota un pèl injusta.

La segona part ha estat més anivellada, degut al desgast físic que han patit les arlequinades per l’esforç que han fet en els primers quaranta minuts de partit. Una segona part on el mig camp ha estat molt important. Al Sabadell semblava costar-li sortir jugant des de darrere i ha patit un ensurt al minut 64, quan Maria Inés Baldé ha tingut a les seves botes l’ocasió de sentenciar el partit amb un u contra u que ha salvat Sílvia Piñol amb una gran aturada. A partir d’aquí ha tornat el domini arlequinat, i ha estat en el minut 71 que Judith Cervantes, que ha substituït a Christina Picón a la segona part, ha aconseguit empatar el partit. Després de l’empat, Patricia Ballesteros ha tingut en dos contraatacs l’ocasió de donar-li la volta al marcador, però l’ocasió més important d’aquesta segona part la tornava a tenir Judith Cervantes, quan gràcies a una gran passada en profunditat de Lídia Rodríguez, ha quedat sola davant la portera visitant però no l’ha pogut batre.

D’aquesta manera, el partit ha acabat amb un empat a 1, que deixa a les arlequinades en desena posició amb 7 punts i pensant ja en el proper rival,  el CF Pallejà.

Incidències: 100 espectadors a la Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell.

El gol de Judith Cervantes, que empatava el partit (Foto: Pedro Salado).

Pedro Salado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada