dimarts, 27 de novembre del 2012

Juvenil A: CE Sabadell - UE L'Estartit 1-4

MASSA CÀSTIG PER TANT ESFORÇ
Diumenge 25 de novembre va disputar-se a la Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga de la Primera Divisió femenina de la categoria juvenil-cadet entre el CE Sabadell i l’Estartit
Tot i la baixa en defensa de la capitana Laura Heis – convocada pel primer equip – l’equip arlequinat va saber posicionar-se sobre el camp i començar a fer el seu joc combinatiu, però en una pèrdua de pilota l’Estartit, mitjançant Judith López posava el 0-1 quan només s’havien jugat 4 minuts de partit. Tot i això, les saballudes van avisar en una doble acció que no abaixarien els braços i que la victòria es pagaria clara. Va ser en el minut vuit quan primer Christina estavellava la pilota al travesser i el rebot  queia a peus Lídia rematant a plaer i estavellant la pilota al pal. Això va animar al conjunt local que va imposar el seu joc sobre les jugadores gironines demostrant la intenció de remuntar el partit. Aquest domini va estar a punt de fructificar en gol quan Patri va tenir un u contra u i la pilota va sortir fregant el pal per ben poc. Una altra vegada en un contraatac, l’Estartit feia el 0-2 obra de Maria de les Neus Parella. Però en el minut 34 Sara Zauner, després de regatejar la portera visitant establia el que seria l’únic gol del conjunt arlequinat, després que Silvia Piñol aturés de forma  magistral un u contra u amb la davantera visitant.
Amb el 1-2 començava la segona part amb la intenció, des del primer minut, de capgirar el marcador desfavorable a les arlequinades. Però els nervis i les presses en defensa van provocar errades que va poder solucionar una altra vegada Silvia Piñol amb dues grans aturades. Tot i això, i ja amb Claudia Poch sota pals, l’Estartit va ampliar les distàncies en el marcador. Primer va ser Alba Arboix en el minut 63 i després Martina Cáceres en el 77’, just després que les sabadellenques tornessin a estavellar una pilota al travesser.
Tot i el resultat, les jugadores de casa mai no van donar el partit per perdut, dominant en moltes fases del partit. Només el travesser en dues ocasions, i el pal en una altra, van evitar una possible victòria local.
A tot això, el CE Sabadell queda tretzè a la classificació amb vuit punts en els vuit partits disputats i la setmana que vé s'enfronta a un clàssic del futbol català, el CE Europa al Municipal, de l'Àliga. L'equip escapulat es troba onzè amb els mateixos punts que les arlequinades i venen de perdre per 0-3 contra l'Stoitchkov Barcelona.