Gisela va tornar als terrenys de joc (Foto: Jordi Romagosa).

F.C. Artés: Carmina, Cristina, Mireia, Jordina, Laura, Ada, Marina, Ester, Patrícia, Eva i Macarena.

C.E. Sabadell: Pinto, Desiree, Tania, Cosi, Melània, Mayo, Mati, Ruth, Carralero, Ana Aranda i Sandra. També han jugar: Carla López, Peque, Marisol, Chicho i Gisela.

Gols: 0-1 Mati (min. 8), 0-2 Mati (min. 55).

Incidències: Uns 100 espectadors en una tarda fresca a Artés.

Victòria del CE Sabadell en el seu partit de la vuitena jornada de Lliga a Artés, per un pràctic 0-2 en un partit on una de les notes més destacades va ser la tornada als terrenys de joc de Gisela Vidal (foto), jugadora del CE Sabadell FC que es va lesionar el passat 14 de Gener en partit de lliga i que ahir, gairebé 10 mesos desprès ha tornat a sentir-se futbolista.

El partit en si, va començar força malament per a les locals, justes de personal, i que a sobre al minut 8 van veure com Mati, la jove davantera arlequinada feia el 0-1 al marcador, en un partit on des del primer minut es va veure que les visitants intentaven construïr el joc des de darrera la defensa per anar progressant i ser un  equip amb domini de pilota, criteri en el joc i ambició per agradar al públic present. Tot i això, a la primera part, no es va veure cap més gol, ja que les bagenques varen saber tancar les portes al mig camp i a l'atac saballut, per anar al descans amb un mínim 0-1 que deixava la segona part amb moltes possibilitats per als dos equips.

Al segon temps, la tònica del partit va continuar, fins que Mati de nou, al minut 55 posava el 0-2 al marcador, i llavors, el joc combinatiu del CE Sabadell es va imposar clarament sobre la gespa, trencat sols de tant en tant per algun contraatac de les locals que no va arribar a res, i que cada cop anaven a menys, degut al cansament que portaven acumulat, i el partit va anar consumint-se deixant això si, una bona impressió entre els assistents al camp, que ens vàrem quedar amb la impressió de que les locals, a pesar de perdre varen posar ganes en el joc i de que les visitants tenen bon gust per el futbol.