dilluns, 5 de novembre del 2012

UD La Planada - FC Martinenc 0-1

Molt bon partit de Mireia Aguilar (Foto: Jordi Romagosa).

Partit molt igualat el que es va viure el Diumenge a la tarda al Municipal de La Planada Can Deu sota uns núvols que varen amenaçar pluja durant tota la tarda, i que va començar puntual, xiulat per Alonso Garcia, i que ja des del primer minut es va veure que les locals sortien amb molt bona actitud sobre el camp i les visitants patien força per a contenir-les. La primera jugada de perill, però, ve ser per al FC Martinenc, quan al minut 12, varen estavellar una bola al travesser de les carbassa-i-verd, que es varen recompondre animicament, donant la seva millor versió, amb un partidàs de Maria Michi, que va destacar durant tot el partit, i amb una Mireia Aguilar que va tenir les millors oportunitats per part de les locals, enviant a fora per molt poc la més clara, al minut 45, ajustant massa al pal un u contra u amb Maria Teresa, la portera martinenca, acabant la primera part amb un just 0-0.

A la segona part, en el minut 48, gerra d'aigua freda per a les sabadellenques, quan Núria Guillamat va fer el 0-1, i va posar en franquícia a les barcelonines, que varen cedir terreny de joc a les locals i es varen dedicar a contenir els atacs rivals amb molta organització i algunes faltes, acabant emportant-se els tres punts del camp del nord de Sabadell, però amb dues expulsades per doble groga, Mònica Pigrau, al minut 79 i Laura Cantó al 90, que deixen a les locals en desena plaça, amb 10 punts en 7 partits i per tant 7 punts sobre el descens directe i a les del Guinardó amb 13 punts en 7 partits, que els dona ja la cinquena plaça, però a 8 punts de les líders CE Manresa.