divendres, 16 de novembre del 2012

CE Sabadell - FC Sant Quirze

-
CE Sabadell FC - FC Sant Quirze

Aquest dissabte, 17 de Novembre, es disputa un dels partits més esperats en el Grup II de Primera Catalana per als que gaudim del futbol femení, i podrem gaudir-ho a partir de les 20 hores a la Ciutat Esportiva Olímpia de Sabadell, en un partit que xiularà el senyor Antonio Pinzano.

El partit enfronta a les segones classificades, que han guanyat fins ara els 8 partits que ha disputat, i que sols el separa del liderat 1 sol gol, ja que porten 31 gols a favor i 5 en contra, sols 1 gol a favor menys que el líder, el CE Manresa, contra les novenes classificades actualment a la lliga, un FC Sant Quirze que ha renovat també gran part de la plantilla i que amb l'objectiu de la permanència, acumula ja 11 punts, aconseguits en 3 victòries, 2 empats i ha deixat de sumar en 3 partits, amb un bagatge de 19 gols a favor i 15 en contra.

La temporada passada, en la primera volta, les escalivades varen aconseguir els tres punts en un partit molt interessant, i que si a la primera part va tenir a l'actual portera escalivada, Andrea Hidalgo com a heroïna de l'equip, amb aturades d'autèntic mèrit, a la segona part Cristina Campos i Cristina Pacheco varen liquidar a les arlequinades amb un clar 3-0 (Crònica 2011-12), però les sabadellenques en el partit de tornada es varen prendre la venjança, patint força a la primera part i arribant fins i tot al descans amb un desfavorable 0-1, però a la segona part, aprofitant la baixada física de les visitants, plegades de baixes, les blanc-i-blaves varen donar compte de les seves rivals amb 5 gols de jugadores que encara estan al CE Sabadell com son Marisol, Chicho i Tania (Crònica 2011-12).

Ana Carralero i Desiree Moya, del FC Sant Quirze al CE Sabadell (Fotos: Jordi Romagosa).

Aquesta temporada, també es presenta com la passada, un partit especial per les jugadores que han defensat en un moment o altre les samarretes del seu rival en aquest encontre. Els casos nous aquesta temporada son els de Desiree Moya i Ana Carralero (previ pas per el Bellavista), que la passada temporada vestien la samarreta verda del Sant Quirze i que ara militen en el CE Sabadell i els de Cèlia Olmo, Yaiza Molina, Eli de Santiago i Mélody Garcia, que la temporada passada eren a la entitat arlequinada i aquesta temporada defensen l'equip escalivat, on han trobat a ex-ceballudes com son Andrea Hidalgo o Lídia Rúbio, sense oblidar a l'entrenador Miguel Martínez, que va arribar a portar al CE Sabadell femení a una final de Copa de la Reina el 23 de Juny de 1992.

Cèlia i Yaiza, entre d'altres, aquesta temporada al FC Sant Quirze (Fotos: Pedro Salado).

Els perills del FC Sant Quirze, com sempre, seran el treball en equip que té el conjunt, i els tocs de qualitat de Cristina Campos i de les germanes Pacheco, la solidesa defensiva de Lídia Rúbio i Ana Cabrera o la rapidesa de Yaiza i Nicole, combinades per l'actitud de Eli de Santiago, Zaira o Cèlia i culminades amb una porteria molt ben coberta amb Andrea i Desire Martínez. Segurament es veurà un bon partit. No us el perdeu, aquest derbi no decepcionarà.