dimarts, 20 de novembre del 2012

Altres categories de Futbol Femení



Primera Nacional:
Segueix en el liderat l'Athletic Club, amb 31 punts en les 11 jornades disputades i té a 6 punts a tres equips, el FC Barcelona, el Rayo Vallecano i l'Atlético de Madrid. Amb 22 el Llevant i 19 el RCD Espanyol. Ja en vuitena plaça trobem al Llevant Les Planes amb 15 punts, onzenes son el València CF amb 12 i en tretzena el CD Sant Gabriel, amb 11 punts i 6 per sobre del descens.

Segona Nacional, Grup III:
Líder el FC Barcelona B i segon i l'equip que accediria a les fases d'ascens, trobem al Girona FC amb 22 punts i 2 d'avantatge sobre el seu perseguidor més perillós, el Nàstic, i ja 6 sobre la UE Sant Andreu, que aquesta setmana jugaven al Narcís Sala un partit molt interessant acabat amb un ajustat 0-1. A la part baixa de la classificació, el Lleida Esportiu i la UE L'Estartit estan amb 12 punts, el CF Badalona amb 11, Alcaine B amb 9 i ja ocupant places de descens, CF Lloret 8 punts, UE Vic amb 6 i EF Bonaire amb 2.

Preferent:
El CE Europa comença a posar la directe i aquesta jornada va atropellar a domicili al PBB La Roca per un contundent 1-8 i suma 22 punts, empatat amb un equip que no pot pujar, el RCD Espanyol C, i a 3 punts té als seus perseguidors, UE Atlètic Prat i AEM Lleida, i 6 punts per sobre del CF Igualada. Per la part baixa de la categoria, el CF Parroquial Santa Eugènia marca la permanència teòrica amb 9 punts, i en descens es troben Sant Cugat Esport i Atlètic Vilafranca, amb 4 punts i últim, l'AE La Salle, amb sols 3 punts.

Lliga Francesa:
Aquesta setmana es jugava el partit entre les segones, PSG Sant Germain i les líders Olympique de Lyon, amb victòria final per a les visitants, amb gol de Amandine Henry al minut 72 i de penal. Això fa que les lioneses reforcin el seu liderat, amb 36 punts, seguides ara per el Montpellier que va vèncer a casa al Vendenheim per 6-0 amb 31 punts i PSG quedi en tercera plaça amb 29. Recordem que els punts a la Lliga Francesa es reparteixen amb 4 per victòria, 2 per empat i 1 per derrota.

Copa Alemanya:
Tercera Ronda de la competició i els favorits patint però complint, amb el Turbine Postdam guanyant al camp del Bad Neuenahr per un solitari 0-1 o el Freiburg, guanyant a casa del Köln per el mateix resultat. Millor li va anar al Wolfsburg per guanyar 1-8 en la seva visita al FCR Duisburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada