dissabte, 24 de novembre del 2012

CF Soses Femení - CE Sabadell FC

-
CF Soses Femení - CE Sabadell FC

Aquest diumenge a les 16.00 hores es disputa el partit de Primera Catalana femenina entre el CF Soses i el CE Sabadell FC pertanyent a la desena jornada de Lliga de la competició i que es disputarà a Alcarràs.

Les locals, la temporada passada varen aconseguir quedar en una honrosa onzena plaça, a pesar de ser el segon equip del Grup II de Primera catalana que va marcar menys gols a la categoria, però en canvi varen ser la novena millor defensa del campionat, sent a casa un equip força consistent i però perdent a fora aquesta qualitat.

Aquesta temporada, van per el mateix camí, ja que en les 9 jornades que portem disputades, porten 20 gols marcats, la novena millor marca del grup però sols 12 gols encaixats, la quarta millor marca de la categoria, cosa que les fa estar col·locades en una còmode setena plaça, empatades amb les sisenes classificades, la UE Sant Andreu, amb 15 punts, i 11 sobre les places de descens, zona de la qual és l'objectiu estar el més lluny possible.

L'equip destaca per tenir una portera com és Goretti Ruiz, que tranquil·lament podria estar en una categoria força superior, segura en les sortides, ràpida al tall i de bons reflexes, acompanyada per una defensa molt compacte i compenetrada, que rep suport constant d'un mig camp que acostuma a ser força físic i recuperador de pilotes. El seu punt fort és el contracop, amb desplaçaments llargs i precisos de pilota, fets sovint per una jugadora amb força toc, Sílvia Ginés, i que normalment busquen amb insistència a la seva jugadora de referència, Adriana Carmona, força hàbil amb la bola als peus. o a Esther Pau, una autèntica rematadora d'ocasions que no acostuma a errar.

Un altre factor a tenir en compte, és que el partit es disputarà al Municipal d'Alcarràs, de gespa artificial, ja que l'estat de la gespa del Municipal de Soses, car que és l'únic camp de gespa natural de la categoria, no està en les millors condicions i l'equip local prefereix traslladar el partit que no pas que alguna jugadora de cap equip no pateixi cap lesió. El CE Sabadell, s'ha advingut al canvi, ja que no vol més lesions, amb Desiree Moya i Cosi lesionades i havent de comptar amb una jugadora del juvenil com és Laura Heis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada