Cantera

El Juvenil B va guanyar a Mollet al camp del Lourdes de forma convincent.

Juvenil A femení:
CF Pallejà - CE Sabadell FC     1-1
Sara Zauner posava el 0-1 al minut 3 per a les arlequinades, en una sortida amb molta intensitat per part de les arlequinades, però al minut 19, un penal posaria el 1-1 al marcador, que acabaria sent definitiu ja fins al final del partit, que seria molt igualat des d'aquell moment fins al xiulet final, però on es va veure a dos equips que van intentar emportar-se els tres punts sense especular. Les locals queden amb 10 punts en 7 partits i lluny de les posicions de descens i les arlequinades queden amb 8 punts aconseguits amb 2 victòries i 2 empats en 7 partits, dos punts per sobre de la zona de descens.

Juvenil B femení:
UD Lourdes - CE Sabadell FC B     1-3
Només començar el partit, Marta Póveda feia el 0-1 amb el que s'arribaria al descans. Al principi de la segona part, Mariona faria el 1-1 per a les locals, però les arlequinades s'emportarien els 3 punts gràcies a un penal que transformaria Neus Iglésias per a fer el 1-2 i remataria Judith amb el 1-3 a falta de dos minuts per al final del partit. 12 punts en 6 partits que deixa a l'equip en la zona alta de la classificació.

Infantil A femení:
UD Tancat - CE Sabadell FC     2-3
Les arlequinades es desplaçaven a El Vendrell per jugar contra un equip molt emparellat tant a la taula classificatòria com en joc amb les vallesanes i el partit va ser un reflex d'aquests condicionants, amb gol al minut 8 d'Ainoa Segura respòs per les locals 4 minuts desprès per a fer el 1-1, mentre que Míriam Martín faria al minut 27 el 1-2. El partit es complicaria al minut 67 amb el gol de les del Penedès que pujava el 2-2 al marcador, però Ana Hernandez al minut 70 faria el 2-3 definitiu que deixa a les sabadellenques sisenes, amb 12 punts en 7 partits, a 4 punts de la segona plaça.

Infantil B femení:
CE Sabadell FC B - PBB La Roca     0-5
Un potent PBB La Roca passava com un cicló per Olímpia, i a partir del minut 20 es donaria un festí a costa de les locals, que a pesar de posar-hi voluntat, en cap moment varen donar sensació de perill. Així, les arlequinades queden amb 4 punts en els 7 partits que han disputat.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
Descansa, ja que el seu rival aquesta setmana, el CF Finsobe de Granollers no va començar la lliga per falta de jugadores de la categoria. Així, el nostre equip segueix amb 9 punts en 6 partits, aconseguits amb 3 victòries i 3 derrotes, amb 34 gols a favor i 17 en contra.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CD Fontsanta-Fatjó - CE Sabadell FC B     1-2
L'equip va anar amb l'equip de gala i a pesar de tenir moltes ocasions, va patir per obrir el marcador, aconseguint-ho al minut 36 per mitjà de Sara Parra, però 10 minuts desprès empatarien les locals. Fiona Espada, però, al minut 58 faria el 1-2 definitiu, que posa a les arlequinades amb 10 punts amb 7 partits de lliga i les estabilitza en la zona mitja-alta de la classificació.