dimecres, 31 d’octubre del 2012

Una plantilla per somniar (III). Mig camp.

Ana Carralero, un valor per al mig camp del nou CE Sabadell (Foto: Pedro Salado).

Per marcar gols, calen que arribin boles en condicions a les extrems i a les davanteres, i en el capítol d'avui de la sèrie d'articles dedicats al primer equip del CE Sabadell FC femení, us donarem a conèixer a les jugadores que ajuden a recuperar pilotes, construïr jugades i assortir de boles a les davanteres per que es pugui celebrar el gol, la salsa del futbol.

Entre d'elles, començarem per Ana Carralero, espigada migcampista de molta qualitat, que ha arribat al CE Sabadell desprès d'haver jugat al principi de la passada temporada al FC Sant Quirze, per acabar el campionat a l'equip campió del grup, el Bellavista-Milan, sent una jugadora molt apreciada per la seva enorme visió de joc, picara en els llançaments de falta i amb una classe fora de discussió. Una altre de les jugadores nouvingudes a l'equip, és Mary Mayoral 'Mayo', jugadora provinent del FC Sant Cugat, però que ha estat en equips punters de Segona Divisió nacional, com son el Cerdanyola FC i el Levante Les Planes, actualment a Primera. Destacar també d'ella que aquest passat estiu va estar jugant amb la Selecció Catalana el campionat territorial de futbol-platja, una modalitat que requereix una tècnica superior i amb la qual va col·laborar per que quedessin en tercera plaça del campionat.

De les jugadores que continuen, començarem per la segona capitana  de la plantilla, Esther Rodríguez, 'Cosi', una de les jugadores amb més toc de bola i qualitat amb la pilota als peus, amb un gran xut de falta i excel·lent col·locació e la pilota, que va arribar a jugar a la U.E. Rubí, a Segona Divisió nacional, i que degut a diverses lesions ha hagut d'estar alguna temporada sense poder jugar, però aquest any, continua en el nostre CE Sabadell FC. També Carla López continua a l'equip, sent una jugadora molt sòlida en el mig del camp, una autèntica roca molt difícil de superar per a qualsevol rival, contundent i amb molta profunditat de joc, que a més aprofita les segones jugades en accions a pilota parada per a marcar gols, com els 3 que va aconseguir a la passada lliga. Acabarem el capítol de les que segueixen amb Gisela Vidal, una jugadora amb un guà en els peus, mortal en els xuts de falta amb la seva esquerra i un autèntic perill quan les llança amb la dreta, amb molta habilitat per recuperar i conduïr la pilota i col·locant-la en el lloc precís a la última passada. La temporada passada va sumar 4 gols.

Carla López, polivalent a la mitja (Foto: Pedro Salado).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada