dimecres, 21 de novembre del 2012

Resum Segona Catalana Grup III

Una nova jornada, la setena, s'ha disputat del Grup III de Segona Catalana femenina, on estan inclosos la majoria d'equips vallesans i l'equip de Sabadell que intenta pujar aquesta temporada a Primera Catalana. Aquí teniu un petit resum d'algun partit, els resultats i la classificació:

CE Mercantil - CF Vilamajor     5-0
Partit molt fàcil per a les locals, que al minut 6 ja guanyaven per un clar 3-0, amb 2 gols d'Elisabet (minut 3 i 4) i de Mireia (al 6), i a partir d'aquell moment varen jugar a plaer, fins que Elisabet va marcar el seu tercer gol, i el 4-0 amb el que s'arribaria a la mitja part al minut 33. A la segona part, joc de molt toc, oportunitats per a les locals i defensa acèrrima per les visitants del marcador i sols un gol, el Pòker d'Elisabet al minut 65 per a tancar el marcador. El conjunt mercantilista es quedarà amb 12 punts en 7 partits i segueix a 9 punts del liderat.

CS Juan XXIII - UD Lourdes     13-0
L'equip local volia demostrar que son els favorits per l'ascens i el diumenge varen donar una lliçó de futbol, actitud, treball en equip i efectivitat davant un rival que va posar al principi ganes però que sols va poder aguantar les envestides locals durant 12 minuts, fins que Ivette Aluja va fer el 1-0. Desprès va venir la voràgine golejadora local, amb un clar 7-0 a la mitja part i un contundent 13-0 final, que amb 6 gols d'Ivette Aluja, han demostrat que el liderat que han agafat aquesta jornada, volen que sigui definitiu i volen celebrar l'ascens.

EFB Ripollet - Ripollet  FC    2-1
Partit molt igualat amb dues parts per cada equip. Els primers 20 minuts van ser dominats sobretot, per l’equip local, que va ser qui va tenir més la pilota, i ja en el minut 1 de joc la ex-jugadora de Superlliga Raquel Corral se'n va anar tota sola de gairebé tot l’equip rival i va superar per baix a Gene fent pujar el primer gol al marcador. Les visitants van trigar molt a reaccionar, i l’equip local va continuar dominant però sense profit. En canvi, els últims minuts de la primera part, i ja amb els primers canvis realitzats, el Ripollet se'n va anar a l’atac creant diverses ocasions de gol, i una de les quals finalment va saber transformar-la Jessica Diéguez per empatar. Així, amb l’1 a 1 al marcador, es va arribar a la mitja part.

Els primers minuts de la segona part van ser els de màxima igualtat en el terreny de joc. L’equip local constantment buscava la seva jugadora referent perquè resolgués ella sola, però sense sort, apagant-se poc a poc, i així el Ripollet es va créixer i va tenir durant un quart d’hora a les locals ficades dins de la seva àrea, tenint vàries ocasions de gol claríssimes, però que no van saber aprofitar, com una a porteria buida que va ser errada. Llavors, els últims 5 minuts l’Escola de Futbol Base Ripollet, a la desesperada va posar a Corral en punta per veure si alguna pilota penjada la podia aprofitar, i efectivament, així va ser. En l’últim minut del partit li guanya l’esquena a la central visitant que no té un altre remei que fer-li falta per darrera dins de l’àrea, que l’àrbitre no va dubtar en assenyalar la pena màxima. Com no, es va encarregar de llençar-lo Corral per fer que els 3 punts es quedessin a casa.

El gol decisiu del derbi de Ripollet, al minut 89 (Video: Daniel E. i Koji)

CF Caldes de Montbui - CF Martorelles     6-0
CE Lliçà d'Amunt - CE Sant Celoni     6-3
FC Palau Solità - CD Badia del Vallès     3-2
CF Palautordera - CF Ametlla del Vallès     3-0