dijous, 8 de novembre del 2012

La Cantera i la Segona Catalana.

Gran partit del Juvenil A femení a Vilafranca del Penedès (Foto: Pedro Salado).

La cantera del CE Sabadell:

Segona victòria a la Lliga per al Juvenil A, que va guanyar per 0-2 el seu partit contra un rival directe per lluitar per la permanència com és la F. At. Vilafranca, amb gols de Laia Santos i Patri Ballesteros, i amb una gran actuació de la portera arlequinada, Sílvia Piñol. L'equip se situa així amb 6 punts en 5 partits, en onzena plaça, però empatades amb Seva i Pallejà en punts (9enes i 10enes), i amb 1 punt per sobre del CE Europa, 2 sobre la Stoitchkov, 3 sobre el Molins de Rei i 4 sobre els dos últims, la F. At. Vilafranca i l'altre equip de la ciutat, el CE Mercantil, que va perdre també per 0-2 contra el Molins de Rei. El Juvenil B, en canvi, descansava en el seu grup de Segona Catalana.

El Infantil A va perdre a casa contra el Llevant Les Planes per 1-7, mentre que l'Infantil B va perdre a Sant Adrià contra l'Espanyol A, per 6-1, en canvi, les Aleví-Benjamí A varen donar la sorpresa i guanyar a casa de les antigues líders, el Sant Feliu de Codines per 2-8 i les Aleví-Benjamí B, també varen sorprendre a la localitat del Pinyó al Sant Feliu per 0-12.

Segona Catalana, Grup III:

Jornada 5 i sorpresa important amb la victòria del CF Caldes de Montbui al seu estadi davant el CE Mercantil, per 2-1 en el partit dels gols en pròpia porta. Si Laura Solà regalava a les sabadellenques el 0-1 al minut 26, encara que la seva companya Ariadna Soldevila arreglava la situació amb el 1-1 al minut 31, poc abans de la mitja part, Mar Escolà es feia el 2-1 també en pròpia porta per a les locals, que a la segona part donarien una lliçó de resistència i actitud defensiva per quedar-se amb 3 punts que les deixa sisenes amb 7 punts en 5 partits, mentre que el CE Mercantil es queda en 9 punts i ja a 6 del liderat.

El CF Palautordera en el seu derbi amb el CE Sant Celoni, no tenia cap tipus de problema per sumar els 3 punts, amb un contundent 9-0, i posar-se en el liderat de la categoria, acompanyades això si per el CS Juan XXIII, que també va vèncer amb contundència al CF Ripollet per 8-0, i s'albiren com els dos equips que estaran lluitant per el liderat aquesta temporada. Els dos tenen 15 punts.

Dels altres dos equips que se suposaven punters de la categoria, el CF Ametlla del Vallès va complir i va guanyar al camp de la UD Lourdes, per un clar 0-3, i es queda en tercera plaça, amb 10 punts en 5 partits, a 5 del liderat, mentre que les locals, es despengen ja i en 4 partits només han sumat 3 punts.

Aquest proper cap de setmana, el dissabte 10 d'Octubre, a les 20 hores, un dels millors partits del grup es disputarà entre el CE Mercantil i el CS Juan XXXIII, en el camp de la UD Marina.